Ajankohtaista

Myynti 040 450 3910    sales@buildercom.fi

Haetaan henkilöstö- ja palkka-asiantuntijaa

Kannettava tietokone, käsi näppäimistöllä

Sykkiikö sydämesi hyvinvoivalle henkilöstölle ja HR-asioiden sujuvuudelle? Hoituvatko sinulta niin henkilöstöhallinnon kuin palkanlaskennan asiat? Jos vastasit kyllä, tule osaksi Buildercomin iloista ja osaavaa yhteisöä!

Buildercom on Suomen johtava rakennetun ympäristön tiedonhallintaratkaisujen toimittaja. Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän Mattilanniemessä ja Helsingin Pasilassa, eikä etätyökään ole meille vierasta. Meillä vajaat 40 eri osaamisalojen asiantuntijaa tekee töitä hyvässä yhteishengessä. Arvostamme toistemme työtä ja toisiamme muutenkin. Kun järjestämme koko henkilöstön tyhy-tapahtumia, osallistumisprosentti on aina liki sata. Erittäin kattavan työterveyspalvelun lisäksi meiltä löytyy myös mm. lounasetu (Edenred), liikunta- ja kulttuurietu (Smartum) sekä työsuhdepyöräetu (Vapaus).

Haemme nyt välittömään ja reiluun joukkoomme henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennasta vastaavaa henkilöä, joka luotsaisi kyseisiä osa-alueita varmalla, oma-aloitteisella ja kehittävällä otteella.

Tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan ohjelmien pääkäyttö
  • työaikakirjanpito
  • kuukausipalkkojen laskenta
  • HR-prosessien ylläpito ja kehittäminen
  • henkilöstön kouluttaminen ja ohjeistaminen HR-ohjelmiin ja -prosesseihin liittyen
  • työhyvinvoinnin kehittämistehtävät ml. työsuojelu

Lisäksi vastuualueelle kuuluvat henkilöstöetujen ja virkistystapahtumien organisointi, rekrytointiprosessin hallinta ja yleisten asioiden perehdytys sekä työyhteisön kehittämisen organisointi ja toteuttaminen yhdessä johdon ja esihenkilöiden kanssa.

Tehtävän perustiedot
Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Hakuohjeet
Hae paikkaa 28.5.2023 mennessä lähettämällä CV sekä hakukirje palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@buildercom.fi

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia ja teemme tarvittaessa päätöksiä jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa lähettää pikimmiten.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Heikki Rouhesmaa, p. 040 773 6472, heikki.rouhesmaa@buildercom.fi. Yhteydenotot mieluiten to 11.5. klo 9-12 tai ti 16.5. klo 14-17.