Buildercom työpaikkana

Buildercomilla olet mukana rakentamassa Suomea tietojärjestelmien kautta

Buildercom on Suomen johtava rakennetun ympäristön tiedonhallintaratkaisujen toimittaja. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä, ja lisäksi meillä on Pasilassa yhteiset toimitilat tytäryhtiömme Miragelin kanssa. Meillä vajaat 40 eri osaamisalojen ammattilaista tekevät töitä hyvässä yhteishengessä.

Eli mitä me sitten teemme? Buildercomin BEM-palvelu on monipuolinen ja kattava rakennetun ympäristön koko elinkaaren tiedonhallinnan ratkaisu, jota käytetään noin 400 eri asiakasorganisaatiomme tuhansissa projekteissa ja kiinteistöissä päivittäin. Palvelua hyödynnetään rakentamisessa, rakennuttamisessa ja kiinteistöjen kunnossapidossa – hyötyjiä ovat kiinteistösijoittajat ja kiinteistöjen omistajat mutta laajasti ymmärrettynä myös me kaikki suomalaiset, sillä kiinteistöjen kunnossapidon merkitys on suuri kiinteistöjen arvon säilyttämisessä ja kasvattamisessa.

Buildercom työpaikkana, modernit toimitilat Jyväskylän Mattilanniemessä
Buildercomin asiantuntijoita taukotiloissa

Joustava ja vastuullinen työnantaja

Toteutamme Buildercomilla säännöllisesti henkilöstötyytyväisyyskyselyn, jolla kartoitetaan henkilöstömme hyvinvointia, tyytyväisyyttä omiin työtehtäviin ja vallitseviin työolosuhteisiin, sekä pyritään tunnistamaan kehityskohteita.

Huhtikuussa 2021 toteutetun kyselyn perusteella työntekijämme arvostavat Buildercomia joustavana ja vastuullisena työnantajana, joka huomioi työn ja muun elämän yhteensovittamisen sekä tarjoaa mukavan ja tasa-arvoisen työyhteisön.

Erityisen toimivaksi koetaan panostukset henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen, sekä mahdollisuus työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen, mikä ilmenee henkilöstökyselyissämme vuodesta toiseen. Työn ja vapaa-ajan balanssin merkitys korostuu erityisesti, kun henkilöstössä monella on kotona pieniä lapsia. Kyselyssä esiin nousi vahvasti myös luottamus lähiesimieheen sekä mahdollisuus vaikuttaa itseä koskeviin asioihin ja tehdä päivittäin juuri niitä asioita, jotka osaa parhaiten.

Myös etätyöskentelyn sujuvuuteen ja mielekkyyteen panostetaan niin nyt kuin jatkossakin, ja lähes yhdeksän kymmenestä Buildercomilaisesta koki etätyöskentelyn sujuneen hyvin kuluneen vuoden aikana.

Toimivat tilat ja työskentely huipputiimissä

Henkilöstömme kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin tukemiseen kuuluu olennaisena osana myös toimitilojemme viihtyisyydestä huolehtiminen. Jyväskylän Mattilanniemessä sijaitsevan päätoimipisteemme meitä varten suunnitellut modernit monimuototilat mahdollistavat työskentelyn kulloiseenkin työtehtävään sopivassa tilassa. Avotilassa työskennellessä ajatuksia vaihdetaan lennossa työkavereiden kanssa, ja keskittymistä vaativissa tehtävissä siirrytään työskentelemään hiljaisiin huoneisiin.

Yhteiset taukotilat ovat myös ahkerassa käytössä pitkin päivää. Taukotiloista löytyy keittiövälineiden lisäksi mm. telkkari, kahviautomaatti, kioski, puolapuut, fustrakeppi, jumppakuminauhoja sekä hedelmäkori. Taukotilassa järjestetään myös muun muassa kuukausittaiset aamukahvitilaisuudet, jossa käydään avoimesti läpi ajankohtaisia asioita koko henkilöstön kesken. Perjantaisin kokoonnutaan perinteeksi muodostuneeseen Buildercomin perjantaivisaan, jossa kilpailuhenki tiivistyy.

Buildercom henkilöstöä taukotilassa
Revontuli Golf Buildercomin nimikkoväylä

Kannustamme arjen aktiivisuuteen ja tarjoamme monipuoliset hyvinvointiedut

Kannustamme toisiamme liikuntaan ja aktiivisuuteen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Halukkaiden kesken osallistutaan vuosittain mm. golfkisoihin, kesäyön marssille ja Jukolan viestiin, ja lisäksi kesäpäivien, pikkujoulujen ja tiimipalavereiden yhteyteen pyritään pitkin vuotta järjestämään yhteistä liikuntapainotteista tekemistä. Päivittäisestä jaksamisesta huolehditaan mm. lounasedun muodossa.

Henkilöstön käytössä ovat lisäksi Smartumin liikunta- ja kulttuurikortit sekä kysyttyä tavaraa olevat liput Kirittärien peleihin ja JYPin kausikortit, joilla halutaan tarjota virikkeitä myös työajan ulkopuolella.

Kuvassa Buildercomin nimikkoväylä Revontuli Golfissa.

Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi eri alojen ammattilaisten kanssa

Tarjoamme rennon ja motivoivan, eri alojen ammattilaisista koostuvan työyhteisön sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen erilaisissa tehtävissä. Meillä työskentelee niin ohjelmoinnin, myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, taloushallinnon kuin kiinteistö- ja rakennusalankin huippuammattilaisia. Kannustamme henkilöämme jatkuvaan kouluttautumiseen ja oman ammattitaitonsa kehittämiseen.

Luotamme työntekijöihimme ja annamme vapauden itsenäiseen ja joustavaan työntekoon, osana positiivista ja kannustavaa työyhteisöä.

Buildercom toimitilat Mattilanniemessä

Töihin Buildercomille
– lähetä avoin hakemus

Kaipaatko uusia haasteita työurallesi? Haluatko työskennellä Suomen johtavassa kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen tiedonhallintaratkaisuihin erikoistuneessa asiantuntijayrityksessä?

Buildercom tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet työskennellä erilaisten asiantuntijatehtävien parissa, ja meillä jokainen työntekijä on arvokas osa tiimiä.

Lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen sanna.mikkila@buildercom.fi ja kerro meille, miksi haluat työskennellä Buildercomilla ja miksi meidän kannattaa haluta juuri Sinut osaksi tiimiämme. Vaikkei avoimia paikkoja olisikaan juuri nyt, olemme aina kiinnostuneita parhaista tyypeistä ja kovimmista tekijöistä.