Buildercom työpaikkana

Buildercomilla olet mukana rakentamassa Suomea tietojärjestelmien kautta

Buildercom on Suomen johtava rakennetun ympäristön tiedonhallintaratkaisujen toimittaja. Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän Mattilanniemessä ja Helsingin Pasilassa. Meillä vajaat 40 eri osaamisalojen ammattilaista tekevät töitä hyvässä yhteishengessä.

Eli mitä me sitten teemme? Buildercomin BEM-palvelu on monipuolinen ja kattava rakennetun ympäristön koko elinkaaren tiedonhallinnan ratkaisu, jota käytetään noin 400 eri asiakasorganisaatiomme tuhansissa projekteissa ja kiinteistöissä päivittäin. Palvelua hyödynnetään rakentamisessa, rakennuttamisessa ja kiinteistöjen kunnossapidossa – hyötyjiä ovat kiinteistösijoittajat ja kiinteistöjen omistajat mutta laajasti ymmärrettynä myös me kaikki suomalaiset, sillä kiinteistöjen kunnossapidon merkitys on suuri kiinteistöjen arvon säilyttämisessä ja kasvattamisessa.

Lisäksi palveluihimme kuuluu tila- ja vuokrahallinnan ratkaisuja (Haltia-tuoteperhe) sekä tytäryhtiömme Eneronin tarjoamaa energiajohtamista.

Buildercom työpaikkana, modernit toimitilat Jyväskylän Mattilanniemessä
Buildercomin asiantuntijoita taukotiloissa

Joustava ja vastuullinen työnantaja

Toteutamme Buildercomilla säännöllisesti henkilöstötyytyväisyyskyselyn, jolla kartoitetaan henkilöstömme hyvinvointia, tyytyväisyyttä omiin työtehtäviin ja vallitseviin työolosuhteisiin, sekä pyritään tunnistamaan kehityskohteita.

Työntekijämme arvostavat Buildercomia joustavana ja vastuullisena työnantajana, joka huomioi työn ja muun elämän yhteensovittamisen sekä tarjoaa mukavan ja tasa-arvoisen työyhteisön.

Erityisen toimivaksi on koettu panostukset henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen, sekä mahdollisuus työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Lisäksi arvostetaan luottamusta lähiesihenkilöön, mahdollisuutta vaikuttaa itseä koskeviin asioihin sekä tehdä päivittäin juuri niitä asioita, jotka osaa parhaiten.  

Myös etätyöskentelyn sujuvuuteen ja mielekkyyteen panostetaan niin nyt kuin jatkossakin.

Toimivat tilat ja työskentely huipputiimissä

Henkilöstömme kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin tukemiseen kuuluu olennaisena osana myös toimitilojemme viihtyisyydestä huolehtiminen. Jyväskylän Mattilanniemessä sijaitsevan päätoimipisteemme meitä varten suunnitellut modernit monimuototilat mahdollistavat työskentelyn kulloiseenkin työtehtävään sopivassa tilassa. Avotilassa työskennellessä ajatuksia vaihdetaan lennossa työkavereiden kanssa, ja keskittymistä vaativissa tehtävissä siirrytään työskentelemään hiljaisiin huoneisiin.

Yhteiset taukotilat ovat myös ahkerassa käytössä pitkin päivää. Taukotiloissa voi katsella kahvin lomassa televisiosta vaikkapa päivän uutisia, virkistyä ja vahvistua puolapuiden ja muiden taukojumppavälineiden avulla tai vain rupatella työkavereiden kesken.

Buildercom henkilöstöä taukotilassa
Revontuli Golf Buildercomin nimikkoväylä

Kannustamme arjen aktiivisuuteen ja tarjoamme monipuoliset hyvinvointiedut

Kannustamme toisiamme liikuntaan ja aktiivisuuteen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Kesäpäivien, pikkujoulujen ja tiimipalavereiden yhteyteen pyritään pitkin vuotta järjestämään yhteistä liikuntapainotteista tekemistä. Päivittäisestä jaksamisesta huolehditaan myös mm. lounasedun muodossa.

Henkilöstön käytössä ovat lisäksi Smartumin liikunta- ja kulttuurikortit sekä kysyttyä tavaraa olevat Kirittärien ja JYPin liput, joilla halutaan tarjota virikkeitä myös työajan ulkopuolella.

Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi eri alojen ammattilaisten kanssa

Tarjoamme rennon ja motivoivan, eri alojen ammattilaisista koostuvan työyhteisön sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen erilaisissa tehtävissä. Meillä työskentelee niin ohjelmoinnin, myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, taloushallinnon kuin kiinteistö- ja rakennusalankin huippuammattilaisia. Kannustamme henkilöämme jatkuvaan kouluttautumiseen ja oman ammattitaitonsa kehittämiseen.

Luotamme työntekijöihimme ja annamme vapauden itsenäiseen ja joustavaan työntekoon, osana positiivista ja kannustavaa työyhteisöä.

Buildercom toimitilat Mattilanniemessä

Töihin Buildercomille
– lähetä avoin hakemus

Kaipaatko uusia haasteita työurallesi? Haluatko olla mukana rakentamassa Suomea tietojärjestelmien kautta?

Buildercom tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet työskennellä erilaisten asiantuntijatehtävien parissa, ja meillä jokainen työntekijä on arvokas osa tiimiä.

Lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen sanna.mikkila@buildercom.fi ja kerro meille, miksi haluat työskennellä Buildercomilla ja miksi meidän kannattaa haluta juuri Sinut osaksi tiimiämme. Vaikkei avoimia paikkoja olisikaan juuri nyt, olemme aina kiinnostuneita parhaista tyypeistä ja kovimmista tekijöistä.