BEM-versiopäivitys (8.8.2024)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 8.8.2024. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset sekä korjaukset.

Muutokset

Estojen ja rajoittimien näyttäminen eri näkymissä

  • Estojen ja rajoittimien näyttämistä varten on toteutettu uusi ominaisuus joka mahdollistaa tietojen näyttämisen eri näkymissä. Ominaisuus pitää erikseen kytkeä päälle organisaatiolle Buildercomin toimesta jotta toiminnon saa käyttöön.
  • Toiminto otetaan käyttöön organisaation pääkäyttäjän työkaluissa yleisissä asetuksissa. Valinta on oletuksena pois päältä. Organisaatiolla on oltava käytössä dynaamiset käyttöoikeudet jotta valinta tulee näkyviin. Kun valinta on päällä, eri näkymissä näytetään tieto mitkä estot ja/tai rajoittimet rajoittavat kohdetta.
  • Kohteen perustiedot-widgetissä näytetään uudet otsikot, ”Rajoittimet” ja ”Estot”. Jos kohdetta rajoittaa rajoitin, listataan kaikki kohdetta rajoittavat rajoittimet. Jos kohdetta rajoittaa esto, näytetään teksti: ”Kohdetta rajoitetaan estoilla.”Jos kohdetta ei rajoiteta estoilla mutta siihen liittyviä pankkeja rajoitetaan, näytetään teksti: ”Kohteen projektipankkeja rajoitetaan estoilla.”
  • Projektin etusivun Hanketiedot-widgetissä näytetään myös uudet otsikot, ”Rajoittimet” ja ”Estot”. Jos hanketta rajoittaa rajoitin, listataan kaikki hanketta rajoittavat rajoittimet. Jos hanketta rajoittaa esto, näytetään teksti: ”Tätä projektipankkia rajoitetaan estoilla.”
  • Määräaikaisten käyttöoikeuksien listaukseen on toteutettu uusi käyttöliittymä. Käyttöliittymässä on samat toiminnot kuin vanhassa. Projektilistaukseen on lisätty uusia kenttiä: Estot, Eston perustelut, ja Rajoittimet. Estot-sarakkeessa näytetään Kyllä/Ei-tieto sen perusteella kohdistuuko projektiin estoja. Eston perustelut-sarakkeessa näytetään estolle syötetty perustelu. Jos estoja on useita, näytetään kaikkien estojen perustelut. Rajoittimet-sarakkeessa listataan projektia rajoittavat rajoittimet.
  • Määräaikaisten käyttöoikeuksien kohdelistaukseen on lisätty uusia kenttiä: Status, Perustettu, Estot, Eston perustelut, ja Rajoittimet. Estot-sarakkeessa näytetään Kyllä/Ei-tieto sen perusteella kohdistuuko kohteeseen estoja. Eston perustelut-sarakkeessa näytetään estolle syötetty perustelu. Jos estoja on useita, näytetään kaikkien estojen perustelut. Rajoittimet-sarakkeessa listataan kohdetta rajoittavat rajoittimet.
  • Määräaikaisten käyttöoikeuksien kautta lisättäessä kohteelle käyttäjiä näytetään nyt Projektit-listauksessa uudet kentät: Estot, Eston perustelut, ja Rajoittimet.

Kiinteistörekisteri – Turvallisuustiedot-osio

  • Estojen ja rajoittimien näyttämistä varten kiinteistörekisterissä on toteutettu uusi ominaisuus. Ominaisuus pitää erikseen kytkeä päälle organisaatiolle Buildercomin toimesta jotta toiminnon saa käyttöön.
  • Ominaisuus mahdollistaa uusien kenttien käyttöönoton perusyksikkökortilla uuden Turvallisuustiedot-osion alla.
  • Organisaation omia kenttiä voi luoda myös uuden osion alle kun ominaisuus otetaan käyttöön.
  • Uudet kentät tulevat näkyviin perusyksiköllä organisaation kiinteistörekisterissä sekä kohdetason kiinteistötiedoissa.

 

Korjaukset

  • Hankkeen perustiedoissa oli rikkinäinen linkki perusyksikölle joka ei liittynyt kohteeseen. Linkki on nyt korjattu.
  • Kiinteistörekisterissä ilmeni virhe organisaation omien kenttien näyttämisessä mikäli kortin osiossa ei ollut ollenkaan vakiokenttiä. Tämä on nyt korjattu.

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aiemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!