Tehoa kiinteistöjen ylläpitoon, helppoutta kiinteistöjohtamiseen

BEM-Ylläpito on kattava kiinteistötietojärjestelmä, joka tarjoaa työkalut kiinteistön suunnitelmallisen hoito- ja huoltotoimen, tila- ja laitetietojen, kunnossapidon ja sisäilma-asioiden hallintaan sekä kiinteistön auditointeihin. Kiinteistön sähköinen huoltokirja helpottaa ja tehostaa päivittäistä toimintaa ja mahdollistaa kustannustehokkaan kiinteistöjen ylläpidon. Palvelua voi täydentää muilla BEM-palvelukokonaisuuden osilla: BEM-Kiinteistötiedot, BEM-Dokumenttiarkisto ja BEM-Sopimukset sekä lisätoiminnoilla: QR-koodit, Dynaamiset käyttöoikeudet ja Kertakirjautuminen.

Tehoa kiinteistöjen ylläpitoon, helppoutta kiinteistöjohtamiseen

Hallitse kiinteistöjäsi BEM-Ylläpidon avulla

  • Helpompi kiinteistöjohtaminen
  • Tärkeän tiedon löytyminen
  • Laadukas kiinteistöjen ylläpito
  • Suunnitelmallinen huolto
  • Kustannustehokkuus
  • Terveelliset tilat ja tyytyväiset tilan käyttäjät

BEM-Hoito ja huolto

BEM-Hoito ja huolto on uuden sukupolven työkalu kiinteistönhoito- ja huoltotoiminnan suunnitteluun, seurantaan, analysointiin ja raportointiin. Työkalu tuo läpinäkyvyyttä huoltotyön suorittamiseen ja saa aikaan tyytyväisempiä tilan käyttäjiä.

BEM-Tilat ja järjestelmät

BEM-Tilat ja järjestelmät on ratkaisu kiinteistön tila- ja laitetietojen hallintaan ja raportointiin. Tehokkaat tiedonhakuominaisuudet yhdessä helpon tietojen ylläpidon kanssa tekevät tiedon hakemisesta vaivatonta. Palvelu sisältää valmiit tila- ja järjestelmäkorttipohjat, jotka ovat kuitenkin tarvittaessa asiakkaan itse muokattavissa.

BEM-Kunnossapito

Palvelun avulla suunnitelmasta muodostuu todellinen kunnossapito-ohjelma. BEM-Kunnossapidon avulla tarpeenmukaiset toimenpiteet tulee suoritettua oikea-aikaisesti. Tiedon koonti ja raportointi on helppoa ja arvokas kunnossapitohistoria jää talteen kiinteistönomistajalle.

BEM-Tutkimukset ja katselmukset

BEM-Tutkimukset ja katselmukset toimii tietopankkina mm. kiinteistön sisäilmaongelmista ja kosteusvaurioista. Työkalun avulla dokumentoit kaikki kiinteistöön liittyvät tutkimukset ja katselmukset ja jaat tiedon vaivattomasti kaikille niille tahoille, jotka tietoa tarvitsevat. Järjestelmän avulla tilaaja pystyy kootusti seuraamaan eri tutkimusten edistymistä, sekä tarkastelemaan toimenpiteiden toteutusta.

BEM-Tarkastukset

Kaikki kiinteistön tarkastukset helposti suoraan kohteessa mobiililaitteella ilman erillisiä sovelluksia. Mahdollisuus linkittää tarkastukset huoltokirjaan ja muodostaa havainnoista palvelupyyntöjä, kunnossapitotoimenpiteitä ja käyttöpäiväkirjamerkintöjä.

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!