Kirjaudu BEM-palveluun ilman tunnuksia ja salasanoja

BEM-Kertakirjautuminen mahdollistaa käyttäjien kirjautumisen BEM-palveluun ilman tunnuksia ja salasanoja ja sujuvoittaa näin palvelun käyttöä. Käyttäjät voivat kirjautua projekteihin sekä kohteisiin ilman jatkuvaa salasanojen ja tunnusten syöttämistä.

Kirjaudu BEM-palveluun ilman tunnuksia ja salasanoja

Säästää aikaa

Kirjautuminen on nopeaa, kun tunnusta ja salasanaa ei tarvitse erikseen syöttää järjestelmään. Unohtuneita salasanoja ja tunnuksia ei tarvitse etsiä eikä tilata uusia salasanoja unohtuneiden tilalle, jolloin myös salasanoihin liittyvät palvelupyynnöt ja -kustannukset vähenevät.

 

Parantaa tietoturvaa ja käyttökokemusta

Salasanat ja tunnukset ovat tietoturvallisempia, koska niitä ei tarvitse syöttää useaan paikkaan. Käyttäjien arki myös helpottuu, kun tarvittaviin tietoihin pääsee nopeasti ja vaivatta käsiksi ilman jatkuvaa tunnusten syöttämistä.

Helppous kannustaa käyttäjiä palvelun aktiiviseen ja täysitehoiseen käyttöön.

OMINAISUUDET

  • Kertakirjautuminen on käyttöönotettavissa ympäristöissä, joissa on käytössä identiteetinhallinta, kuten Microsoftin Active Directory
  • Käytössä kaikilla oman organisaation henkilöillä sekä kaikilla päätelaitteilla, jotka ovat kirjautuneet yrityksen verkkoon

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!