Kiinteistöhallinto

Kiinteistöhallinnon palveluillamme varmistat, että kiinteistöomaisuutesi on hyvässä huomassa. Palvelumme mahdollistavat kiinteistö- ja hanketietojen hallinnan, tehokkaan ja läpinäkyvän sopimusjohtamisen, ilmoitukset verottajalle sekä kaikki kiinteistön omistamiseen liittyvät prosessit rahaliikenteen hoidosta kattavaan kiinteistöliiketoiminnan raportointiin, vuokrauspuolta unohtamatta. Kiinteistöomaisuuden hallinnassa sinua auttavat BEM- ja Haltia -palvelukokonaisuutemme.

Kiinteistöhallinto

BEM-Kiinteistöhallinto

BEM-Kiinteistöhallinnon avulla kaikki tieto on turvallisesti yhdessä palvelussa. Järjestelmästä löytyy useita moduuleita kiinteistörekisteristä ja dokumenttiarkistoista sopimus- ja tilausrekistereihin. Eri tuotteita yhdistämällä räätälöimme tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Opas kiinteistötietojärjestelmän hankintaan

Kiinteistön elinkaaren aikana syntyy valtava määrä tietoa ja erilaista dokumentaatiota. Digitalisaation myötä tätä tietoa voidaan erittäin tehokkaasti hyödyntää kiinteistöjen johtamisessa ja ylläpidossa. Kiinteistötietojärjestelmän hankinnassa pohjatyö kannattaa siis tehdä huolella, jonka vuoksi olemme koostaneet avuksesi oppaan oikeanlaisen järjestelmän hankintaan.

Haltia-Kiinteistöhallinto

Haltia-kiinteistöhallintajärjestelmään kuuluu useita moduuleita vuokrarekisteristä ja -reskontrasta kulutuslaskutukseen ja graafiseen tilahallintaan. Aivan kuten BEM-puolella, myös Haltian eri tuotteista kootaan kullekin asiakkaalle omannäköinen, parhaiten tarpeita vastaava kokonaisuus.

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!