Paranna projektipankin tietoturvaa entisestään

BEM Turvapankin avulla minimoidaan projektipankissa tapahtuvat dokumenttien lataukset, joiden myötä kriittisiä tietoja sisältäviä dokumentteja voisi jäädä yksittäisten käyttäjien omille koneille. Turvapankin myötä projektipankki on erittäin tietoturvallinen ja tekee siksi projektipankin käytöstä entistäkin huolettomampaa.

Paranna projektipankin tietoturvaa entisestään

Tietoturva paranee

Turvapankki-ominaisuus avaa tiedoston oletuksena esikatselunäkymään, jolloin vältetään tiedostojen lataaminen ja tallentuminen käyttäjän omalle koneelle vahingossa. Myös projektilla oleva jakelutoiminto estyy turvapankin käyttöönoton myötä eli tiedostoja ei voi jakaa myöskään järjestelmän ulkopuolelle.

Mahdollisuus yhdistää kaksivaiheiseen tunnistautumiseen

Turvapankkiin on mahdollista yhdistää myös kaksivaiheinen tunnistautuminen, joka mahdollistaa tietoturvan lisäämisen erityisen korkean tietoturvatason kohteisiin ja projekteihin BEM-palvelussa.

Lue lisää: Kaksivaiheinen tunnistautuminen

 

PALVELUN SISÄLTÖ

  • Projektipankkiin liitettävä turvapankki-ominaisuus avaa tiedoston oletuksena esikatselunäkymään
  • Dokumentteja ei voi jakaa järjestelmän ulkopuolelle jakelutoiminnolla
  • Turvapankki-ilmoituksen hyväksyminen projektiin kirjautuessa: asiakas määrittelee itse ilmoituksen sisällön ja käyttäjän tulee hyväksyä ilmoitus ennen turvapankkiin siirtymistä
  • Turvapankki-ominaisuudella varustetut projektit poistuvat myös organisaation etusivulla olevasta ”Suosikit: Projektien uudet tiedostot” -listalta
  • Mahdollisuus asettaa projektipankki myös kokonaan lukutilaan

 

LAAJENNUKSET

  • Mahdollisuus yhdistää kaksivaiheiseen tunnistautumiseen

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!