BEM-Rakennuttaminen

Tehoa projektien hallintaan, joustavuutta työmaalle.

Rakennuttamisen tietopalvelu tarjoaa tehokkaan ja modernin projektipankin ja sähköisen kilpailutustyökalun, sekä kätevän pientyöpankin niin suurten rakennushankkeiden kuin pienten kunnossapitohankkeidenkin hallintaan aina hankesuunnittelusta vastuuajalle. BEM:in avulla hallitset myös useiden rakennusprojektien kokonaisuutta helposti yhdessä palvelussa.

Buildercomin projektipankkiin dokumentoitu rakennushanke voidaan hankkeen valmistuttua yhdistää automaattisesti kohteen huoltokirjaan, mikä helpottaa huoltokirjan laadintaa huomattavasti.

Palvelua voi lisäksi täydentää muilla BEM-palvelukokonaisuuden osilla, kuten BEM-Kiinteistötiedot, BEM-Dokumenttiarkisto ja BEM-Moniprojekti, sekä käytettävyyttä entisestään sujuvoittavilla dynaamisilla käyttöoikeuksilla ja kertakirjautumisella.

Lue myös: 7 syytä valita rakennushankkeen tiedonhallintaan BEM-projektipankki.

Mobiilikäyttöinen ja pilvipohjainen projektipankki

BEM-Projektit

 • Tehokas ja käyttäjäystävällinen projektipankki rakennushankkeiden hallintaan
 • Määrämuotoinen dokumentaation tallennus hankkeen kaikissa vaiheissa
 • Kaikki hanketieto turvallisesti yhdessä paikassa oikeiden osapuolten käytettävissä
 • Projektien liittäminen osaksi kiinteistökohteita ja laajempaa palvelua
 • Laadukkaat ja aikaa säästävät sähköiset kilpailutukset
Projektipankin dokumentinhallinta

Dokumentinhallinta

Loogisen ja metatietopohjaisen projektipankin dokumentinhallinnan avulla kaikki hankkeen tieto on yhdessä paikassa helposti löydettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Kun kaikki tieto on sähköisessä muodossa ja saman sisältöisenä kaikkien käytettävissä, koko hankeprosessi on tilaajan ohjattavissa.

Dokumentinhallinta Plus

Dokumentinhallinta Plus mahdollistaa erittäin suurikokoisten tiedostojen lisäämisen BEM-palveluun sekä niiden käsittelyn ja hyödyntämisen palvelussa. Myös IFC-mallien esikatselu.

Työmaapäiväkirja

Sähköinen työmaapäiväkirja on tarkoitettu työmaan päivittäisten tapahtumien kirjaamiseen. Palvelu sisältää kattavat raportointiominaisuudet, joiden avulla seuraat työmaan etenemistä. Työmaapäiväkirja täyttää rakennusurakan yleisten sopimusehtojen päiväkirjalle asettamat vaatimukset.

Projektipankin työmaapäiväkirja
Projektipankin tarkastusasiakirja

Tarkastusasiakirja

Sähköinen tarkastusasiakirja toimii laadunvalvonnan dokumentoinnin ja seurannan välineenä. Tarkastusasiakirjaan merkitään työmaan laadunvalvontaan liittyvät tarkastustiedot. Palvelu täyttää maankäyttö- ja rakennuslain asettamat vaatimukset.

Sähköinen kilpailutus

Rakennushankkeiden kilpailutusaineistojen jakelut sekä tarjousten vastaanottaminen helposti ja luotettavasti sähköisessä muodossa hankintalain vaatimuksen täyttäen. Rakentamisen erityistarpeet huomioiva palvelu sisältää tarjouspyyntöaineistojen koostamisen, aineistojen jakelun, tarjousten vastaanoton ja avaamisen. Palvelu tallentaa myös lokitiedot koko kilpailutuksen ajalta.

Sähköinen kilpailutus
Projektipankin kopiotilaukset

Kopiotilaukset

Kopiotilaukset valituille kopiolaitokselle ennalta määriteltyjen jakelulistojen mukaisesti. Buildercomin järjestelmä on yhteensopiva kaikkien kopiolaitosten kanssa. Lisäksi palvelu tarjoaa automaattisen kopiotilaustoiminnon.

BEM-Pientyöt

 • Projektipankkia vastaava helppokäyttöinen ympäristö pienille investointi- ja kunnossapitotöille
 • Selkeyttää pientöiden tiedonhallintaa ja kokoaa arvokkaan tiedon talteen
Projektipankin dokumentinhallinta

Dokumentinhallinta

Loogisen ja metatietopohjaisen dokumentinhallinnan avulla kaikki pientöiden tieto on yhdessä paikassa helposti löydettävissä ajasta ja paikasta riippumatta.

Kopiotilaukset

Kopiotilaukset valituille kopiolaitokselle ennalta määriteltyjen jakelulistojen mukaisesti. Buildercomin järjestelmä on yhteensopiva kaikkien kopiolaitosten kanssa.

Projektipankin kopiotilaukset

Projektin mobiilitarkastukset

BEM-Tarkastukset

Kaikki projektin tarkastukset helposti suoraan työmaalla mobiililaitteella, ilman erillisiä sovelluksia. BEM-Tarkastusten avulla työmaan johtaminen helpottuu ja säästät työvaiheissa.

 • Terve talo -tarkastukset
 • Valvojan kierrokset
 • Rakentamisen puutelistat
 • TR-, MVR- ja RR-mittaukset
 • sekä muut laatuun, puhtauteen ja turvallisuuteen liittyvät tarkastukset

TUTUSTU MOBIILITARKASTUKSIIN.

MENESTYSTARINOITA

SRV logo
Senaatti-kiinteistöt_logo
Väylävirasto
T2H logo
Metsä Group logo

“Meillä ei pyöri dokumenteista erilaisia versioita eri paikoissa, vaan meillä on BEM:issä yksi versio, joka määrittää sen, mitä teemme.”

Jarmo Niskanen, Väylävirasto

Asiantuntija Jussi Tarvainen

Tilaa ilmainen BEM-esittely!

Täytä lomake, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.