Rakennuttaminen

Rakennuttamisen tietopalvelu tarjoaa tehokkaan ja modernin projektipankin, sähköisen kilpailutustyökalun sekä helppokäyttöisen pientyöpankin niin suurten rakennushankkeiden kuin pienten kunnossapitohankkeidenkin hallintaan, aina hankesuunnittelusta vastuuajalle. Palvelun avulla onnistuvat myös mobiilitarkastukset projektien kaikkiin työvaiheisiin sekä useampien rakennusprojektien kokonaisuuden hallinta yhdestä paikasta.

Rakennuttaminen

BEM-Rakennuttaminen

Tehoa projektien hallintaan, joustavuutta työmaalle.

Rakennuttamisen tietopalvelu tarjoaa tehokkaan ja modernin projektipankin ja sähköisen kilpailutustyökalun, sekä kätevän pientyöpankin niin suurten rakennushankkeiden kuin pienten kunnossapitohankkeidenkin hallintaan aina hankesuunnittelusta vastuuajalle. BEM:in avulla hallitset myös useiden rakennusprojektien kokonaisuutta helposti yhdessä palvelussa.

Buildercomin projektipankkiin dokumentoitu rakennushanke voidaan hankkeen valmistuttua yhdistää automaattisesti kohteen huoltokirjaan, mikä helpottaa huoltokirjan laadintaa huomattavasti.

Palvelua voi lisäksi täydentää muilla BEM-palvelukokonaisuuden osilla, kuten BEM-Kiinteistötiedot, BEM-Dokumenttiarkisto ja BEM-Moniprojekti sekä käytettävyyttä entisestään sujuvoittavilla dynaamisilla käyttöoikeuksilla ja kertakirjautumisella.

 

BEM-Projektit

Tehokas ja käyttäjäystävällinen projektipankki rakennushankkeiden hallintaan. Palvelu sisältää määrämuotoisen dokumentaation tallennuksen hankkeen kaikissa vaiheissa sekä laadukkaat ja aikaa säästävät sähköiset kilpailutukset. Projektit ovat liitettävissä osaksi kiinteistökohteita ja laajempaa palvelua. Kaikki hanketieto on turvallisesti yhdessä paikassa oikeiden osapuolten käytettävissä.

Hallitse projektejasi BEM-Rakennuttamisen avulla

  • Projektipankki tehokkaaseen projektinhallintaan
  • Kustannustehokas ja hankintamenettelylain mukainen kilpailutus
  • Laadukas dokumentointi
  • Rakennushankkeet aikataulussa
  • Mobiiliutta ja joustavuutta työmaalle
  • Turvallinen työmaa ja laadukas projektin lopputulos

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!