Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Myynti 040 450 3910    sales@buildercom.fi

Tietosuoja- ja rekisteriseloste: Buildercom Oy:n digitaalisen markkinoinnin, markkinoinnin ja viestinnän asiakasrekisteri

 

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §
Päivitetty viimeksi: 1.3.2018

 

1. Rekisterinpitäjä

Buildercom Oy
Y-tunnus: 2463542-2
Mattilanniemi 6-8, 40100 Jyväskylä
www.buildercom.fi

 

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Tietosuojavastaava Ossi Jormakka
Puh. +358 40 778 5828
Sähköposti ossi.jormakka@buildercom.fi

 

3. Rekisterin nimi

Buildercom Oy:n digitaalisen markkinoinnin, markkinoinnin ja viestinnän asiakasrekisteri

 

4.  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus/rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaisiin tarkoituksiin, kuten

  • Asiakassuhteen hoitaminen, ylläpito ja kehittäminen
  • Asiakaskirjeet ja tiedotteet
  • Markkinointi
  • Asiakaskyselyt ja asiakasinformaation kerääminen
  • Analysointi, mittaaminen ja tilastointi
  • Muut vastaavat käyttötarkoitukset

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja rekisteröidystä:

  • Yhteystiedot, kuten etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, rooli yrityksessä
  • Yrityksen yhteystiedot, kuten yrityksen nimi ja osoitetiedot
  • Asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot
  • Tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan antamat tiedot sekä palvelun, kampanjoiden ja tapahtumien yhteydessä muodostuneet tiedot.
Yleisesti saatavilla olevat internet-lähteet.

 

7. Tietojen luovutus

Buildercom Oy:n markkinointi- ja viestintäyksikön henkilöstöllä on oikeus lukea ja käyttää henkilötietoja. Rekisteriin kerättyjä tietoja luovutetaan ainoastaan yrityksen sisällä edellä mainittuihin käyttötarkoituksiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisteriin pääsy on ainoastaan henkilöillä, joiden
työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

 

9. Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat automaattisesti tietokoneelle / päätelaitteelle kävijän vieraillessa eri verkkosivustoilla. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana.

Sivustomme käyttää Google Analytics sekä Hotjar -analytiikkatyökaluja kerätäkseen anonyymejä tilastoja sivuston käyttäjistä tarkoituksenaan parantaa sivuston sisältöä. Palvelut tallentavat muun muassa tietoja siitä, millä sivulla käyt, kuinka kauan viivyt sivustolla, mitä kautta tulit sivustolle ja mitä linkkejä klikkaat. Evästeitä voidaan hyödyntää myös oman mainontamme kohdentamiseen kolmansien osapuolien sivustoilla. Näiden evästeiden avulla voimme kohdentaa mainontaamme sivustomme käyttäjille, jotka todennäköisimmin olisivat kiinnostuneita Buildercom Oy:n palveluista.

Käyttäjä voi halutessaan itse hallinnoida, missä laajuudessa suostuu evästeiden käyttöön. Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia.

 

10. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tiedot annetaan pyydettäessä kirjallisesti ja maksutta kerran vuodessa. Henkilökohtaiset tarkistuspyynnöt voi jättää Buildercom Oy:n sähköpostiin (info@buildercom.fi), josta ne toimitetaan edelleen ym. yhteyshenkilölle.

 

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjä poistaa, oikaisee tai täydentää käsittelyn kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot oma-aloitteisesti tai henkilön pyynnöstä. Oikaisupyyntö on tehtävä kirjallisesti.

 

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä, ja muuta suoramarkkinointia, markkina- ja mielipidetutkimuksia varten. Kielto tulee osoittaa rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.


 

Tietosuoja- ja rekisteriseloste: Buildercom Oy:n BEM-palvelun käyttäjärekisteri

EU:n tietosuoja-asetus 2016/679 (GDPR)
Laatimispäivämäärä: 1.4.2018

 

1. Rekisterinpitäjä

Buildercom Oy
Y-tunnus: 2463542-2
Mattilanniemi 6-8, 40100 Jyväskylä
www.buildercom.fi

 

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Tietosuojavastaava Ossi Jormakka
Puh. +358 40 778 5828
Sähköposti ossi.jormakka@buildercom.fi

 

3. Rekisterin nimi

Buildercom Oy:n BEM-palvelun käyttäjärekisteri.

 

4.  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus/rekisterin käyttötarkoitus

 

Henkilötietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen ja yksilöimiseen BEM-palvelussa. Palvelun käyttäjillä on käyttäjätunnukset, joihin perustuen jaetaan oikeudet käyttää valittuja toiminnallisuuksia. Buildercom Oy toimii henkilötietojen käsittelijänä rekisterinpitäjän lukuun.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Yhteystiedot kuten etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja rooli yrityksessä
  • Yrityksen yhteystiedot kuten yrityksen nimi ja osoitetiedot
  • Suostumukset tiedonkeräämisestä käyttökokemuksen kehittämistarkoituksiin
  • Suostumukset tiedonkeräämisestä markkinointitarkoituksiin

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjän toimittamat tiedot sekä palvelun käytön yhteydessä muodostuneet tiedot.

 

7. Tietojen luovutus

Buildercom Oy:n henkilöstöllä on oikeus käyttää henkilötietoja palvelun ylläpidollisiin, kehittämiseen sekä käyttäjän suostumuksella sallittuihin toimenpiteisiin. Rekisteriin kerättyjä tietoja luovutetaan ainoastaan yrityksen sisällä edellä mainittuihin käyttötarkoituksiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisteriin pääsy on ainoastaan henkilöillä, joiden
työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Rekisterin tietoturvaa auditoidaan säännöllisesti.

 

9. Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat automaattisesti tietokoneelle / päätelaitteelle kävijän vieraillessa eri verkkosivustoilla. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana.

Käyttäjän suostumuksesta sivustomme käyttää analytiikkatyökaluja kerätäkseen anonyymejä tilastoja sivuston käyttötavoista tarkoituksenaan parantaa sivuston sisältöä. Palvelut tallentavat muun muassa tietoja siitä, millä sivulla on käyty ja mitä linkkejä käytetään.

 

10. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Henkilökohtainen tarkistuspyyntö on tehtävä kirjallisesti rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

 

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjä poistaa, oikaisee tai täydentää käsittelyn kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot oma-aloitteisesti tai henkilön pyynnöstä. Oikaisupyyntö on tehtävä kirjallisesti rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

 

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä, ja muuta suoramarkkinointia, markkina- ja mielipidetutkimuksia varten. Kielto tulee osoittaa rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

 

Liittyvät dokumentit

Lomakepohja: Tietosuojaseloste BEM-palvelun Rekisterinpitäjälle (Office Word -dokumentti)


 

Tietosuoja- ja rekisteriseloste: Buildercom Oy:n FacilityInfo-palvelun käyttäjärekisteri

EU:n tietosuoja-asetus 2016/679 (GDPR)
Laatimispäivämäärä: 28.5.2018

 

1. Rekisterinpitäjä

Buildercom Oy
Y-tunnus: 2463542-2
Mattilanniemi 6-8, 40100 Jyväskylä
www.buildercom.fi

 

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Tietosuojavastaava Ossi Jormakka
Puh. +358 40 778 5828
Sähköposti ossi.jormakka@buildercom.fi

 

3. Rekisterin nimi

Buildercom Oy:n FacilityInfo-palvelun käyttäjärekisteri.

 

4.  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus/rekisterin käyttötarkoitus

 

Henkilötietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen ja yksilöimiseen FacilityInfo-palvelussa. Palvelun käyttäjillä on käyttäjätunnukset, joihin perustuen jaetaan oikeudet käyttää valittuja toiminnallisuuksia. Buildercom Oy toimii henkilötietojen käsittelijänä rekisterinpitäjän lukuun.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Yhteystiedot kuten etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja rooli yrityksessä
  • Yrityksen yhteystiedot kuten yrityksen nimi ja osoitetiedot

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjän toimittamat tiedot sekä palvelun käytön yhteydessä muodostuneet tiedot.

 

7. Tietojen luovutus

Buildercom Oy:n henkilöstöllä on oikeus käyttää henkilötietoja palvelun ylläpidollisiin, kehittämiseen sekä käyttäjän suostumuksella sallittuihin toimenpiteisiin. Rekisteriin kerättyjä tietoja luovutetaan ainoastaan yrityksen sisällä edellä mainittuihin käyttötarkoituksiin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisteriin pääsy on ainoastaan henkilöillä, joiden
työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Rekisterin tietoturvaa auditoidaan säännöllisesti.

 

9. Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat automaattisesti tietokoneelle / päätelaitteelle kävijän vieraillessa eri verkkosivustoilla. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana.

Käyttäjän suostumuksesta sivustomme käyttää analytiikkatyökaluja kerätäkseen anonyymejä tilastoja sivuston käyttötavoista tarkoituksenaan parantaa sivuston sisältöä. Palvelut tallentavat muun muassa tietoja siitä, millä sivulla on käyty ja mitä linkkejä käytetään.

 

10. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Henkilökohtainen tarkistuspyyntö on tehtävä kirjallisesti rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

 

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjä poistaa, oikaisee tai täydentää käsittelyn kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot oma-aloitteisesti tai henkilön pyynnöstä. Oikaisupyyntö on tehtävä kirjallisesti rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

 

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä, ja muuta suoramarkkinointia, markkina- ja mielipidetutkimuksia varten. Kielto tulee osoittaa rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

 

Liittyvät dokumentit

Lomakepohja: Tietosuojaseloste FacilityInfo-palvelun Rekisterinpitäjälle (Office Word -dokumentti)