Buildercomilla olet mukana rakentamassa Suomea tietojärjestelmien kautta

Buildercom on Suomen johtava rakennetun ympäristön tiedonhallintaratkaisujen toimittaja. Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän Mattilanniemessä ja Helsingin Pasilassa, ja lisäksi etätyötä tehdään ympäri Suomen. Meillä vajaat 40 eri osaamisalojen ammattilaista tekevät töitä hyvässä yhteishengessä.

Eli mitä me sitten teemme?

Buildercom tarjoaa monipuolisia ja kattavia rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ratkaisuja, joita käytetään päivittäin asiakasorganisaatioidemme tuhansissa projekteissa ja kiinteistöissä. Palveluitamme hyödynnetään rakentamisessa, rakennuttamisessa ja kiinteistöjen kunnossapidossa – hyötyjiä ovat kiinteistösijoittajat ja kiinteistöjen omistajat mutta laajasti ymmärrettynä myös me kaikki suomalaiset, sillä kiinteistöjen kunnossapidon merkitys on suuri kiinteistöjen arvon säilyttämisessä ja kasvattamisessa. Lisäksi palveluihimme kuuluu tila- ja vuokrahallinnan ratkaisuja (Haltia-tuoteperhe) sekä tytäryhtiömme Eneronin tarjoamaa energiajohtamista.

Joustava ja vastuullinen työnantaja

Toteutamme säännöllisesti henkilöstötyytyväisyyskyselyn, jolla kartoitetaan henkilöstömme hyvinvointia, tyytyväisyyttä omiin työtehtäviin ja vallitseviin työolosuhteisiin sekä pyritään tunnistamaan kehityskohteita.

Työntekijämme arvostavat Buildercomia joustavana ja vastuullisena työnantajana, joka huomioi työn ja muun elämän yhteensovittamisen sekä tarjoaa mukavan ja tasa-arvoisen työyhteisön.

Erityisen toimivaksi on koettu panostukset henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen, sekä mahdollisuus työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Lisäksi arvostetaan luottamusta lähiesihenkilöön, mahdollisuutta vaikuttaa itseä koskeviin asioihin sekä tehdä päivittäin juuri niitä asioita, jotka osaa parhaiten. Myös erittäin kattavat työterveyspalvelut saavat kiitosta.

 

Monipuoliset hyvinvointiedut

Kannustamme toisiamme liikuntaan ja aktiivisuuteen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Kesäpäivien, pikkujoulujen ja tiimipalavereiden yhteyteen pyritään pitkin vuotta järjestämään yhteistä liikuntapainotteista tekemistä. Päivittäisestä jaksamisesta huolehditaan myös mm. lounas- sekä työsuhdepyöräedun muodossa. Lisäksi Mattilanniemen toimiston taukotilasta löytyy puolapuiden lisäksi muita taukojumppavälineitä.

Henkilöstön käytössä on myös Smartumin liikunta- ja kulttuurietuus sekä kysyttyä tavaraa olevat HIFK:n, Kirittärien ja JYPin kausikortit, joilla halutaan tarjota virikkeitä myös työajan ulkopuolella.

Lisäksi meillä kannustetaan hyvän tekemiseen, jonka vuoksi meiltä saakin käydä verenluovutuksessa työajalla.

 

Kehitä omaa osaamistasi eri alojen ammattilaisten kanssa

Tarjoamme rennon ja motivoivan, eri alojen ammattilaisista koostuvan työyhteisön sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen erilaisissa tehtävissä. Meillä työskentelee niin ohjelmoinnin, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän, asiakaspalvelun, taloushallinnon kuin kiinteistö- ja rakennusalankin huippuammattilaisia. Kannustamme henkilöämme jatkuvaan kouluttautumiseen ja oman ammattitaitonsa kehittämiseen.

Luotamme työntekijöihimme ja annamme vapauden itsenäiseen ja joustavaan työntekoon, osana positiivista ja kannustavaa työyhteisöä.

 

Töihin Buildercomille?

Kaipaatko uusia haasteita työurallesi? Haluatko työskennellä Suomen johtavassa kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen tiedonhallintaratkaisuihin erikoistuneessa asiantuntijayrityksessä?

Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet työskennellä erilaisten asiantuntijatehtävien parissa. Meillä jokainen työntekijä on arvokas osa tiimiä – kunnioitamme jokainen toistemme työtä sekä toisiamme muutenkin.

Jos haluaisit osaksi rentoa, välittävää ja asiantuntevaa joukkoamme, voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekry@buildercom.fi. Kerro meille, miksi haluaisit työskennellä kanssamme ja miksi meidän kannattaisi haluta juuri sinut osaksi tiimiämme. Vaikkei avoimia paikkoja olisikaan tarjolla juuri nyt, olemme aina kiinnostuneita hyvistä tyypeistä ja taitavista tekijöistä.

Erityisen toimivaksi on koettu panostukset henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen, sekä mahdollisuus työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.