Hallinnoi hankkeidesi dokumentaatiota ilman huolta kokorajoitteista

Loogisen ja metatietopohjaisen dokumentinhallinnan avulla kaikki hankkeen tieto on yhdessä paikassa helposti löydettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Dokumentinhallinta Plussan kanssa ei tule huolta myöskään kokorajoitteista: Plus tarjoaa tuen aina 10 gigatavuun asti ja mahdollistaa dokumenttien helpot, kahdensuuntaiset massasiirrot.

Hallinnoi hankkeidesi dokumentaatiota ilman huolta kokorajoitteista

Ei huolta kokorajoitteista

Dokumentinhallinta Plus mahdollistaa erittäin suurikokoisten tiedostojen lisäämisen BEM-palveluun sekä niiden käsittelyn ja hyödyntämisen palvelussa. Lisäksi IFC-mallien katseluohjelman avulla voit esikatsella IFC-malleja suoraan palvelussa.

BEM Dokumentinhallinnan ja Dokumentinhallinta Plussan avulla kiinteistöjen ja rakennushankkeiden dokumentaatio turvallisesti yhdessä paikassa, käytettävissä juuri silloin kun sitä tarvitaan.

Dokumenttien helpot massasiirrot

Erillinen tiedonsiirtotyökalu mahdollistaa kahteen suuntaan toimivan tiedostojen siirron suurille dokumenttimäärille. Massasiirto onnistuu siis sekä BEM-palvelusta käyttäjän omille verkkoasemille että asiakkaan hallinnoimilta verkkoasemilta BEM-palveluun.

PALVELUN SISÄLTÖ

  • Tarjoaa tuen isoille tiedostoille ja nostaa yksittäisen tiedoston kokorajoituksen 1 Gigatavusta 10 Gigatavuun BEM-palvelun dokumenttienhallinnassa
  • Toimii yhdessä BEM-dokumentinhallinnan kanssa
  • IFC-mallitiedostojen esikatselu
  • BEM Tiedonsiirto – helpot ja kahdensuuntaiset massasiirrot isoille dokumenttimäärille
  • Tiedostojen ja kansioiden tuonti raahaa & pudota –toiminnolla
  • Dokumentin nimen haussa tarjotaan projektista löytyviä dokumentteja
  • Haku onnistuu helposti myös projektien kaikkien dokumenttien (TXT, DOCX, XLSX, PPTX, PDF) sisällöstä

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!