Kaikki tieto
yhdessä paikassa

Buildercomin palvelukokonaisuus vastaa tiedonhallinnan tarpeisiin koko rakennetun ympäristön elinkaaren ajalle, vuokrauspuolta unohtamatta. Palvelu mahdollistaa kerätyn tiedon maksimaalisen hyödyntämisen.

Kaikki tieto on turvallisesti yhdessä paikassa ja helposti raportoitavassa muodossa, juuri oikeiden osapuolten hyödynnettävissä.

Pilvipalvelun avulla katselet ja jaat tietoa kaikilla päätelaitteilla, missä ja milloin haluat.

Kiinteistöhallinto

Kiinteistöhallinnon tietopalvelu koko kiinteistöomaisuuden hallintaan ja tiedolla johtamiseen. Palvelu mahdollistaa kiinteistö- ja hanketietojen hallinnan lisäksi tehokkaan ja läpinäkyvän sopimusjohtamisen sekä ilmoitukset verottajalle. Kaikki tieto turvallisesti yhdessä palvelussa, oikeiden osapuolten hyödynnettävissä.

Kiinteistöhallinto

BEM-Kiinteistöhallinto

Kiinteistönhallintajärjestelmä kiinteistöjen elinkaaritiedon hallintaan ja kiinteistöjohtamiseen. BEM-Kiinteistöhallinto mahdollistaa kiinteistö- ja hanketietojen hallinnan lisäksi tehokkaan ja läpinäkyvän sopimusjohtamisen sekä ilmoitukset verottajalle.

Kiinteistötiedot
Dokumenttiarkisto
Dokumentinhallinta ja Dokumentinhallinta Plus
Hankerekisteri
Moniprojekti
Sopimukset
Ilmoitin
Rajapinnat
QR-koodit
Kaksivaiheinen tunnistautuminen
Dynaamiset käyttöoikeudet
Kertakirjautuminen

Haltia Kiinteistöhallinto

Haltia on laaja ja monipuolinen kiinteistöjen hallintajärjestelmä niin sijoittajalle, yksityiselle tai julkiselle omistajalle kuin managerille. Haltia kattaa kaikki tärkeät kiinteistön omistamiseen liittyvät prosessit rahaliikenteen hoidosta kattavaan kiinteistöliiketoiminnan raportointiin, kiinnittäen erityistä huomiota tehtävien automatisointiin.

Kiinteistörekisteri
Vuokrarekisteri
Vuokrareskontra
Kulutuslaskutus
Tilahallinta
Sisäinen vuokra
NetShop

Rakennuttaminen

Rakentamisen tietopalvelu tarjoaa tehokkaan ja modernin projektipankin ja sähköisen kilpailutustyökalun, sekä helppokäyttöisen pientyöpankin niin suurten rakennushankkeiden kuin pienten kunnossapitohankkeidenkin hallintaan aina hankesuunnittelusta vastuuajalle. Lisäksi mobiilitarkastukset projektien kaikkiin työvaiheisiin.

Rakennuttaminen

BEM-Projektit

Kiinteistönhallintajärjestelmä kiinteistöjen elinkaaritiedon hallintaan ja kiinteistöjohtamiseen. BEM-Kiinteistöhallinto mahdollistaa kiinteistö- ja hanketietojen hallinnan lisäksi tehokkaan ja läpinäkyvän sopimusjohtamisen sekä ilmoitukset verottajalle.

Projektipankki
Automaattinen kopiotilaus
Erikoisurakkatoiminto
Työmaapäiväkirja
Työnkulku
Tarkastusasiakirja
Turvapankki
Sähköinen kilpailutus

BEM-Projektin tarkastukset

Kaikki projektin tarkastukset helposti suoraan työmaalla mobiililaitteella, ilman erillisiä sovelluksia. BEM-Projektin tarkastusten avulla työmaan johtaminen helpottuu ja säästät aikaa eri työvaiheissa.

Kiinteistöjen ylläpito

Kiinteistöylläpidon tietopalvelu kiinteistön hoito- ja huoltotoimen, kunnossapidon, sisäilma-asioiden sekä tila- ja laitetietojen hallintaan sekä kiinteistön auditointeihin. Kiinteistön sähköinen huoltokirja helpottaa ja tehostaa päivittäistä toimintaa ja mahdollistaa kustannustehokkaan kiinteistöjen ylläpidon.

Kiinteistöjen ylläpito

BEM-Hoito ja huolto

BEM-Hoito ja huolto tuo läpinäkyvyyttä huoltotyön suorittamiseen ja saa aikaan tyytyväisempiä tilan käyttäjiä. Palvelun tuottama historiatieto muodostaa arvokkaan pääoman kiinteistön omistajalle kohteiden toimintasuunnitelmia muodostettaessa.

Käyttöpäiväkirja
Palvelupyynnöt 
Huoltokalenteri
Erillisveloitettavat työt

 

BEM-Tilat ja järjestelmät

BEM-Tilat ja järjestelmät on ratkaisu kiinteistön tila- ja laitetietojen hallintaan ja raportointiin. Tehokkaat tiedonhakuominaisuudet yhdessä helpon tietojen ylläpidon kanssa tekevät tiedon hakemisesta vaivatonta.

BEM-Kunnossapito

BEM-Kunnossapidon avulla suunnitelma jalostuu todelliseksi kunnossapito-ohjelmaksi, jolloin tarpeenmukaiset toimenpiteet pystytään suorittamaan oikea-aikaisesti.

Kunnossapito-ohjelma
Käyttöiät ja kunnossapitojaksot
Takuut

 

BEM-Tutkimukset ja katselmukset

BEM-Tutkimukset ja katselmukset toimii tietopankkina mm. kiinteistön sisäilmaongelmista ja kosteusvaurioista. Työkalun avulla dokumentoit kaikki kiinteistöön liittyvät tutkimukset ja katselmukset ja jaat tiedon vaivattomasti kaikille niille tahoille, jotka tietoa tarvitsevat.

 

BEM-Tarkastukset

Kaikki kohteen tarkastukset helposti suoraan kohteessa mobiililaitteella ilman erillisiä sovelluksia. Mahdollisuus linkittää tarkastukset huoltokirjaan ja muodostaa havainnoista palvelupyyntöjä, kunnossapitotoimenpiteitä ja käyttöpäiväkirjamerkintöjä.

Energiajohtaminen

Eneron Oy on Buildercomin 100 % omistama tytäryhtiö, joka on erikoistunut energiankulutusseurantaan sekä kiinteistöjen ja kiinteistösalkkujen energiatehokkaaseen analysointiin.

Kestävämpi tulevaisuus

Eneronin tarkoituksena on mahdollistaa energiatehokkaat, kestävät ja terveet kiinteistöt tulevien sukupolvien parhaaksi. Eneronin ammattitaitoon energiankäytön seurannassa ja analysoinnissa luottaa muun muassa Etola Kiinteistöt Oy, jonka asiakastarinan löydät täältä:
Etola Kiinteistöjen energiaseurannasta vastaa Eneron

 

Tutustu Eneroniin

Eneron on vuonna 2011 perustettu energiajohtamisen yritys, jonka lähtökohtana on ohjata asiakkaitaan vastuulliseen energiankäyttöön. Eneroniin voit tutustua paremmin sivustolla eneron.fi.

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!