Luotettavat Haltia-tuotteet kiinteistöjen hallintaan

Haltia on laaja ja monipuolinen kiinteistöjen hallintajärjestelmä niin sijoittajalle, yksityiselle tai julkiselle omistajalle kuin managerille. Haltia kattaa kaikki tärkeät kiinteistön omistamiseen liittyvät prosessit rahaliikenteen hoidosta kattavaan kiinteistöliiketoiminnan raportointiin, kiinnittäen erityistä huomiota tehtävien automatisointiin.

Kiinteistörekisteri

Tarkoitettu kiinteistöjen perustietojen käsittelyyn ja hallintaan. Kiinteistörekisteri kokoaa kaikki kiinteistön tiedot yhteen paikkaan, helposti hyödynnettävään ja raportoitavaan muotoon.

Kulutuslaskutus

Kiinteistön kulutustiedot helposti hyödynnettävässä muodossa. Mahdollistaa laskutukseen tarvittavien kulutustietojen tuottamisen vuokranvalvontajärjestelmälle sekä laskutuksen hallinnan ja kulutustietojen raportoinnin.

Vuokrarekisteri

Mahdollistaa vuokrasopimusten tekemisen erilaisista kohteista, kuten kokonaisen rakennuksen tiloista, yksittäisistä huoneistoista ja maa-alueista. Sopimusten tekeminen on helppoa ja nopeaa ohjatulla käyttöliittymällä.

Tilahallinta

Graafinen tilahallinta mahdollistaa rakennusten pohjakuvien hyödyntämisen päivittäisessä vuokraus- ja kiinteistöliiketoiminnassa.

Vuokrareskontra

Mahdollistaa kiinteistöliiketoiminnan vaatimukset täyttävän laskutuksen ja reskontran.

Sisäinen vuokra

Haltia Sisäinen vuokra mahdollistaa organisaation omatoimisen sisäisen vuokran laskemisen, ilman jatkuvasti ostettavia palveluita.

NetShop

NetShop -palvelun avulla Haltian Kiinteistörekisterissä olevan kohteen myynti- tai vuokrausilmoituksen teko tapahtuu ilman erillistä ilmoitustietojen kirjoittamista ja ylläpitämistä markkinapaikalle.

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!