BEM-Erillisveloitettavat työt tarjoaa helpon ja nopean tavan hyväksyä ja dokumentoida kiinteistön ylläpitoon kuuluvat työtehtävät, jotka eivät kuulu kiinteistönhoitosopimuksen piiriin.

Toiminnon avulla kiinteistöhoitotöistä vastaava organisaatio tekee erillisveloitettavasta työstä tarjouksen sekä kustannusarvion, jonka asiakasorganisaatio joko hyväksyy tai hylkää.

BEM-Erillisveloitettavat työt tarjoaa helpon ja nopean tavan hyväksyä ja dokumentoida kiinteistön ylläpitoon kuuluvat työtehtävät, jotka eivät kuulu kiinteistönhoitosopimuksen piiriin.

Tyytyväisempiä tilan loppukäyttäjiä

Palvelu tehostaa ja nopeuttaa erillisveloitettavien töiden hyväksymisprosessia. Parantaa erillisveloitettavien töiden dokumentointia, tilatut työt ovat järjestelmän kautta katsottavissa paikasta ja ajasta riippumatta. Järjestelmällinen toimintatapa lyhentää tehtävien suoritusaikoja sekä lisää tilankäyttäjän tyytyväisyyttä. Tilankäyttäjän kokemus palvelun laadusta paranee.

Tehokkaampaan tiedonhallintaa omistajalle

Mobiilikäytettävyys mahdollistaa nopean reagoinnin pyyntöihin. Helppokäyttöinen käyttöliittymä nopeuttaa arjen työskentelyä. Erillisveloitettavien työtehtävien dokumentoinnista kertyvä arvokas historiatietoa tallentuu.

PALVELUN SISÄLTÖ

  • Kaikkien kohteiden erillisveloitettavat työt nähtävissä yhdestä näkymästä
  • Sähköposti-ilmoitukset uusista hyväksyttävistä töistä vastuuhenkilölle
  • Sähköposti-ilmoitukset hyväksytyistä sekä hylätyistä töistä
  • Käyttöoikeuksin rajattavissa
  • Tehokkaat tiedonhaku- ja raportointimahdollisuudet myös suurten kiinteistömassojen hallintaan
  • Erillisveloitettava työ voidaan käynnistää esimerkiksi järjestelmään tehdystä palvelupyynnöstä tai tarkastuksen havainnosta

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!