Käyttöoikeushallinnan avulla kaikki osapuolet pääsevät oikeisiin kohteisiin palvelussa

BEM-palvelun käyttöoikeuksien hallinnalla varmistat, että kaikki osapuolet pääsevät oikeisiin kohteisiin ja projekteihin. Dynaamisten käyttöoikeuksien avulla annat kumppaniverkostollesi sekä organisaatiosi omille käyttäjille oikeudet oikeisiin kohteisiin helposti ja nopeasti. Samalla voit automaattisesti laajentaa projektipankin osapuolten oikeuksia projektipankkiin liittyvään kohteeseen sekä muihin projektipankkeihin.

Käyttöoikeushallinnan avulla kaikki osapuolet pääsevät oikeisiin kohteisiin palvelussa

Automatisoi käyttöoikeuksien hallinta ja helpota kaikkien osapuolten työntekoa

BEM- Dynaamiset käyttöoikeudet -moduulin avulla minimoit virheet käyttöoikeuksissa, kun kaikki tiettyyn käyttäjäryhmään kuuluvat saavat samanlaiset käyttöoikeudet. Käyttöoikeuksien lisäys käy nopeasti ja käyttäjät saavat automaattisesti oikeudet uusiin projekteihin ja kohteisiin.

Automatisoitu käyttöoikeuksien hallinta säästää myös pääkäyttäjän työaikaa. Pääkäyttäjä lisää uuden käyttäjän haluttuihin käyttäjäryhmiin, joiden kautta uusi käyttäjä saa oikeudet juuri oikeisiin kohteisiin ja projekteihin. Tietyn käyttäjäryhmän ylläpidon voi ulkoistaa myös palveluntuottajalle, jolloin tämä vastaa käyttäjien lisäämisestä ja poistamisesta.

Projektipankin käyttäjien oikeuksia voidaan myös laajentaa moduulin avulla automaattisesti. Suunnittelijat ja urakoitsijat saavat tällöin lukuoikeudet liittyviin projektipankkeihin ja kohteisiin, ja voivat etsiä lähtötietoja suoraan projekteista.

Moduulin pääkäyttäjäsäännöllä on lisäksi helppoa varmistaa, että pääkäyttäjä pääsee aina jokaiseen kohteeseen sekä projektiin, ja voi näin helpommin auttaa muita käyttäjiä.

 

TOIMINNOT

  • Kohdesääntöjen muodostaminen perustietorekisterin metatietojen perusteella
  • Projektisääntöjen muodostaminen käyttämällä projektirooleja
  • Käyttäjäryhmien muodostaminen
  • Käyttäjäryhmän ylläpito-oikeuden antaminen esimerkiksi palveluntuottajalle
  • Yksittäisen projektipankin tai kohteen ottaminen pois automaattisten käyttöoikeuksien piiristä
  • Tarkka muutoshistoria sääntöjen muutoksista

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!