Asiakaslähtöinen tuotekehitys

Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme ja siihen, miten tiedonhallinnan ratkaisujamme on hyödynnetty erilaisissa rakennushankkeissa sekä kiinteistöjen ylläpidossa. Haluamme olla asiakkaillemme aito kumppani, joka tarjoaa laadukkaimpien tiedonhallinnan ratkaisuiden lisäksi toimialan parhaan asiantuntemuksen ja henkilökohtaisen palvelun, ilman turhaa jäykistelyä.

Yli
600
kiinteistönomistajaa ja rakennuttajaa asiakkainamme
Yli
13k
kiinteistökohdetta palvelussamme
Yli
18k
projektipankkia palvelussamme
Yli
8k
yritystä liitettynä palveluumme
Yli
65k
käyttäjää palvelussamme
Väylävirasto hyödyntää Buildercomin BEM-tietojärjestelmää infrahankkeidensa hallinnoinnissa sekä hankkeiden kilpailutuksessa.
Lahden Tilakeskuksen kokemuksia Buildercomista: BEM-järjestelmän parhaita puolia on sen helppokäyttöisyys ja kattavuus.
Keskisuomalainen Oyj on käyttänyt jo vuosia Buildercomin ohjelmistopalveluita kiinteistöjensä ylläpidon tukena.

Case esimerkkejä

Lisää menestystarinoita

Rakennuttaminen

Ylläpito

Case Keuda: Kiinteistöjen tiedonhallintaa jo 15 vuotta

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä eli Keuda on hyödyntänyt Buildercomin ohjelmistopalveluita huoltotoiminnassaan jo vuodesta 2003 asti.

Case Helsingin kaupungin Tilakeskus

Helsingin kaupungin Kiinteistöviraston Tilakeskus vastaa lähes kaikista Helsingin kaupungin omistamista tiloista ja rakennuksista sekä niiden kehittämisestä ja ylläpidosta.

Case Nivalan Vuokrakodit

Tietojärjestelmät tehokäytössä asiakasvastuuhenkilön tuella Kiinteistö Oy Nivalan Vuokrakodit (jatkossa myös Vuokrakodit) on Nivalan kaupungin omistama yhtiö, jonka tavoitteena on mahdollistaa kohtuuhintaisten asumismuotojen tarjonta Nivalan kaupungin asukkaille ja paikkakunnalle muuttaville.

Case Jyväskylän kaupunki

Buildercom toimittaa ohjelmistopalvelut Jyväskylän tilapalvelulle Buildercom toimittaa ohjelmistopalvelut Jyväskylän Tilapalvelulle: Merkittävä päänavaus uuden BEM-Ylläpidon teknologiapäivitysprojektissa Jyväskylän Tilapalvelu ja Buildercom Oy allekirjoittivat 14.9.2016 päivitetyn sopimuksen Buildercomin ohjelmistopalvelun toimituksesta ja ylläpidosta Jyväskylän kaupungin hallinnoimiin kiinteistöihin.

Case: Viitasaari ja Pihtiputaa

Viitasaarella ja Pihtiputaalla palvelupyynnöt sähköisesti haltuun Viitasaarella ja Pihtiputaalla tehdään yhteistyötä yli kuntarajojen monessakin asiassa ja yksi niistä on kiinteistöjen ylläpito.

Case: FacilityInfon käyttömahdollisuudet terveyskeskuksissa

Riihimäen terveyskeskuksessa oli selkeä käytännön tarve saada kaikki terveyskeskuksen lääkintälaitteet atk-pohjaiseen rekisteriin.

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!