ASIANTUNTIJAPALVELUT

Buildercomin tarjoamat
asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät. Meillä on vahvaa kokemusta sekä ohjelmoinnista että kiinteistö- ja rakennusalasta, joten kumppanina ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeet pintaa syvemmältä.

Toimintatapaamme kuuluu lisäksi, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista. Puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa, sillä asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset.

 

Järjestämme asiakkaillemme ja palveluidemme käyttäjille myös säännöllisesti webinaareja, joissa esittelemme BEM-palvelun tuotteita ja toimintoja.

Asiantuntijat tabletin kanssa

BEM-Koulutukset

Koulutuspalveluidemme avulla varmistetaan eri palvelunkäyttäjien riittävä osaaminen palvelun käyttöön. Koulutuspalveluita toimitetaan niin lähi- kuin verkkomuodossakin.

Koulutustapahtumat voidaan räätälöidä toimeksiantajan toiveiden mukaisiksi tai suorittaa eri käyttäjäryhmille valmiiksi tuotteistettujen koulutusohjelmien pohjalta.

Koulutusten tilaaminen ja tiedustelut: sales@buildercom.fi.

BEM-Käyttöönotto

BEM-Käyttöönottoprojektilla varmistetaan palvelun tehokas käyttöönotto kaikille käyttäjäryhmille. Kaikkea ei kannata opetella kantapään kautta. Vältät monta turhaa työvaihetta ja saat nopeammin täyden hyödyn BEM-palvelusta.

Palvelu sisältää annettavan koulutuksen ja käyttäjätuen lisäksi myös parhaiden toimintatapojen sekä kokemusten tuonnin osaksi asiakkaan toimintamallia.

”Yhteistyötä on avittanut Buildercomin
asiakaspalveluhenkisyys, asiakkaan kuuleminen sekä
ongelmanratkaisutaidot.”

Erja Graae, kehityspäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme,
niin palaamme nopeasti asiaan!