Aineistojen jakelu ja tarjoukset sähköisesti

BEM-Kilpailutus -palvelulla rakennushankkeiden kilpailutusaineistojen jakelut sekä tarjousten vastaanottaminen onnistuu helposti ja luotettavasti hankintalain vaatimuksen täyttäen. Rakentamisen erityistarpeet huomioiva palvelu sisältää tarjouspyyntöaineistojen koostamisen, aineistojen jakelun, tarjousten vastaanoton ja avaamisen. Palvelu tallentaa myös lokitiedot koko kilpailutuksen ajalta.

Aineistojen jakelu ja tarjoukset sähköisesti

Helpottaa hallintaa

BEM-Kilpailutus -palvelun avulla kilpailutusten ja niiden tarjoajien hallinta ja seurattavuus on helppoa koko kilpailutuksen ajan. Palvelu mahdollistaa myös isojen aineistomäärien jakelun.

Lisäksi lisäkirjeiden hallinta on helppoa ja tasapuolista kaikille tarjoajille.

Palvelu helpottaa ja selkeyttää vastuuhenkilöiden työtä ja säästää aikaa hallinnoinnissa.

Tehostaa toimintaa

Täysin sähköinen tarjousprosessi ilman paperikopioita tehostaa toimintaa monella tapaa. Lisäksi sähköisessä menettelyssä kilpailutusten aika voi olla lyhyempi.

Parantaa tietoturvaa

Kilpailutuksen eri rooleihin sidotut käyttöoikeudet takaavat, että osapuolet saavat nähdä vain, mitä omaan rooliin kuuluu. Tarjoukset ovat nähtävillä ainoastaan avaajille kilpailun aikana. Tarjoajat eivät missään vaiheessa saa käyttöoikeutta projektipankkiin, eivätkä näy projektipankin puolella erikseen.

PALVELUN SISÄLTÖ

 • Kilpailutuksen valmistelu on osana hankkeen suunnittelua; kilpailun tekijät, vastaanottajat, seuraajat ja avaajat määritellään erikseen
 • Kilpailuaineiston jakamisessa on tuki yksi- ja kaksivaiheiselle avaukselle
 • Seuraajat näkevät tarjoajien aktiivisuudeen ja aineistot ovat vastaanottajittain ladattavissa
 • Palvelu huomioi kilpailutuslainsäädännön vaatimukset sekä erityisesti rakennushankkeiden suuret aineistomäärät ja niiden hallinnan
 • Järjestelmä mahdollistaa avoimen, suljetun tai rajoitetun menettelyn
 • Kysymykset ja vastaukset -ominaisuus, sis. myös lokin kaikista vastauksista
 • Tarjousten vastaanotto ja katselu on järjestetty siten, että vain avaajat voivat katsoa määräaikaan mennessä saapuneet tarjoukset
 • Tarjousten avaus tapahtuu vaiheittain, mikäli käytössä on kaksivaiheinen menettely

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

 • Palveluiden tehokas käyttöönotto
 • Koulutuspalvelut
 • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!