BEM-versiopäivitys (2.2.2023)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 2.2.2023. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset.

Muutokset

Projektit

 • Projektin etusivulle on toteutettu oletus-valinta. Kun projektin valitsee oletusprojektiksi, käyttäjä ohjataan kirjautumisen jälkeen oletusprojektin etusivulle. Oletusvalintaa voi vaihtaa valitsemalla toisen projektin oletusprojektiksi, tai valinnan voi halutessaan poistaa kokonaan.Käyttäjää ei kuitenkaan ohjata oletusprojektin etusivulle jos kirjaudutaan esimerkiksi dokumenttiin viittaavan linkin kautta vaan käyttäjä ohjataan suoraan linkin osoittamaan paikkaan järjestelmässä kuten aiemminkin.
 • Projekteja voi nyt myös valita suosikeiksi. Sivuvalikon Projektit-näkymän ”Organisaation projektit”-välilehdelle on toteutettu suosikkiprojektin valinta. Käyttäjä voi valita projektin suosikiksi klikkaamalla projektin rivillä näkyvää tähteä. Valinnan voi poistaa klikkaamalla tähteä uudelleen. Projektilistaan voi myös suodattaa pelkät suosikkiprojektit klikkaamalla taulukon yläpuolella olevaa ”Näytä suosikit”-nappia.
 • Projektin voi nyt asettaa pienprojektiksi projektin tietojen muokkausnäkymässä organisaation pääkäyttäjän työkaluissa.
 • Organisaation etusivulle on lisätty kolme uutta widgettiä: ”Suosikit: projektipankit”, ”Suosikit: pienprojektipankit” ja ”Suosikit: projektien uudet tiedostot”. Widgetit voi valita käyttöön joko etusivun Widgetit-dialogista tai omasta profiilista ”Widgettien hallinta”-välilehdeltä. Kaksi ensimmäistä widgettiä näyttävät käyttäjän suosikeiksi valitsemat projektipankit sekä pienprojektipankit eroteltuina omissa widgeteissään.Kolmas uusi widgetti näyttää suosikiksi valittujen projektipankkien uusimmat tiedostot. Widgetistä pääsee navigoimaan projektin etusivulle tai tiedostokansioon. Tiedoston nimestä klikkaamalla voi ladata haluamansa tiedoston omalle koneelle.

Tietoturva

 • Organisaation pääkäyttäjän työkaluihin on tehty yleisiä tietoturvaparannuksia.

Työnkulku

 • Työnkulkuun on lisätty uusi tyyppi, ”Hyväksyntä”. Tällaisessa työnkulussa dokumentit lähtevät suoraan hyväksyjälle hyväksyttäväksi. Myös sähköposti työnkulusta lähtee suoraan hyväksyjälle. Hyväksyjä voi joko hyväksyä tai hylätä dokumentit kuten aiemminkin.
  Uusi työnkulun tyyppi, ”Hyväksyntä”.

  Hyväksyntä-tyyppisessä työnkulussa dokumentit lähtevät suoraan hyväksyjälle.

Korjaukset

 • Projektitason kansionhallinnassa oli joissain tapauksissa ongelmaa vaiheen näkyvyys-asetusten kanssa. Tämä ongelma on nyt korjattu.

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoimalla suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!