BEM-versiopäivitys (2.3.2023)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 2.3.2023. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset.

Muutokset

Kohteen ja projektin dokumentinhallinta

  • Dokumentinhallintaan on toteutettu tiedostojen vertailu. Vertailu tukee DOCX- ja PDF-tiedostotyyppejä.Jos dokumentilla on useampia versioita, ”Vertaile”-nappia klikkaamalla voi valita mitä versioita haluaa verrata keskenään.”Vahvista”-napin klikkauksen jälkeen avataan esikatseluohjelma jossa näytetään vertailtavat tiedostot ja niiden erot.
  • Dokumentin nimestä pystyi aiemmin suoraan lataamaan tiedoston. Nyt nimeä klikkaamalla tiedosto avataan uuteen välilehteen. Tämä toiminnallisuus tukee IFC-, JPG-, PDF- ja PNG-tiedostotyyppejä.

Käyttöoikeudet

  • Organisaatiotason Käyttöoikeudet-valikon Käyttöoikeudet-näkymässä kohteiden järjestys on muutettu aakkosjärjestykseksi.

Korjaukset

  • Järjestelmään on tehty yleisiä tietoturvakorjauksia.
  • Kohdetasolla Järjestelmät ja järjestelmäkortit-kuvake näkyi virheellisesti jos käyttäjällä oli tarvittava oikeus mutta moduuli ei ollut kohteella päällä. Tämä tarkistus on nyt korjattu.
  • Projektitasolla projektin yleisten tietojen näkymään on lisätty puuttunut lokitus.

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoimalla suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!