BEM-versiopäivitys (5.1.2023)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 5.1.2023. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset.

Muutokset

Palvelupyynnöt

 • Palvelupyyntölomakkeelle on lisätty perusyksikön nimen eteen perusyksikön tunnus.
 • Palvelupyynnöt Plus-moduuliin on toteutettu uusi ominaisuus: palvelupyyntöjen luonti useampaan kohteeseen kerralla. Toiminto on toteutettu organisaatiotasolle uudeksi näkymäksi. Näkymässä listataan organisaatiolle luodut aktiiviset sekä valmiit massapyynnöt.”Uusi palvelupyyntö”-painiketta klikkaamalla pääsee massapyyntöjen luontilomakkeelle. Kohteiden valinnassa näytetään kaikki organisaation kohteet. Massapyyntö voidaan tehdä yksittäisille kohteille, kiinteistösalkun kohteille tai aktiivisen sopimuksen kohteille. Perusyksikkötyyppi-valinnassa valitaan minkä tyyppisille perusyksiköille palvelupyyntö halutaan luoda. Lomakkeella näytetään myös joitakin kenttiä sen perusteella ovatko ne organisaatiolla käytössä, esim. aihe, sijainti, kustannuspaikka ja vastuutaho. Jotta pyyntö luodaan kohteelle, kohteella pitää olla valitun tyyppinen perusyksikkö ja perusyksiköllä tulee olla palvelupyyntö-moduuli käytössä. Jos valitaan sopimus, pyyntö tehdään vain niihin perusyksiköihin jotka liittyvät valittuun sopimukseen. Ennen pyynnön lähettämistä näytetään yhteenveto ja kysytään vahvistus.Pyynnön luonnin jälkeen palataan listaukseen. Listauksessa näytetään kohteiden osalta kuinka monessa kohteessa pyynnöt ovat valmiita kohteiden kokonaismäärästä. Palvelupyyntöjen osalta näytetään montako pyyntöä on kuitattu valmiiksi pyyntöjen kokonaismäärästä.Lukunäkymästä voi tarkastella lähetetyn massapyynnön tietoja.Palvelupyynnöt-kohdasta klikkaamalla voi tarkastella yksittäisten pyyntöjen tilaa.Massapyynnön voi poistaa listauksesta. Poisto-toiminto poistaa kaikki aloittamattomat pyynnöt. Jos massapyynnöstä ei jää yhtään pyyntöä jäljelle, pyyntöä ei enää näytetä listauksessa. Kun kaikki massapyyntöön liittyvät pyynnöt on kuitattu valmiiksi, massapyyntö siirtyy listauksessa Valmiit palvelupyynnöt-välilehdelle.

Rajapinnat

 • Palvelupyyntö-rajapintaan on lisätty työmääräimen osapuolen nimi ja sähköpostiosoite.

Kohteen hankelistaus

 • Käyttöliittymää on muutettu niin että hankelistaus on kokonaan näkyvissä pystysuunnassa.

Hankerekisteri

 • Hankkeen lukunäkymää on yhtenäistetty kaikkien kenttien osalta. Aiemmin osa kentistä näkyi eri tavalla käyttöliittymässä.

Järjestelmäkortit

 • Järjestelmäkortin tallennus ilmoittaa pakollisista tiedoista myös alikorteilla.

Käyttöoikeudet-näkymä

 • Sopimukseen liittyvät kohteet listataan aakkosjärjestyksessä.

Raportit

 • Palvelupyynnön tiedot-raporttiin on lisätty perusyksikkö johon palvelupyyntö liittyy.

Kiinteistösalkut

 • Käyttäjän kiinteistösalkkulistaukseen on lisätty salkun organisaatio. Taulukkoon on myös lisätty lajittelu.

Korjaukset

 • Palvelupyyntöihin sekä kohteiden ja projektien etusivuille on tehty yleisiä tietoturvaparannuksia.
 • Kohteen valmiissa palvelupyynnöissä kalenteri jäi joissain tapauksissa piiloon. Tämä on nyt korjattu.

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoimalla suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!