BEM-versiopäivitys (8.12.2022)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 8.12.2022. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset. Kuvaa klikkaamalla näet suuremman version kuvasta.

Muutokset

Kohteen hankeaikataulu

 • Hankeaikataulun asetuksiin on tehty laajennus. Hankeaikataulun voi nyt muodostaa hankkeen päätösvaiheiden, hankekortin päivämäärien, tai molempien perusteella. Ensin valitaan käytetäänkö päätösvaiheita ja/tai päivämääriä.
  hankeaikataulun asetukset
  Hankeaikataulun asetuksissa voi valita käyttöön päätösvaiheet, päivämäärät tai molemmat.

  Kun valinta on tehty, valitaan käytettävät päätösvaiheet ja/tai päivämäärät. Asetuksissa voidaan määritellä myös toissijaiset päivämäärät. Näitä käytetään aikajanan piirtämiseen silloin kun ensisijaisia päivämääriä ei ole hankkeelle syötetty.

  hankevaiheen asetukset
  Hankevaiheen asetukset. Valittavissa on asetuksista riippuen joko päätösvaiheet, päivämäärät tai molemmat.

  Jos on valittu käyttöön molemmat asetukset, hankkeiden aikajanat piirretään ensisijaisesti päätösvaiheiden perusteella.

  Ensimmäisen hankkeen aikajana on muodostettu päätösvaiheiden, toinen päivämäärien perusteella.

Hankerekisteri

 • Hankekortin muokkausnäkymässä näytetään nyt samat välilehdet kuin lukunäkymässäkin.
 • Hankevaiheen automaattinen päivittäminen hankekortille on nyt mahdollista järjestelmään tehdyn ajastetun tehtävän avulla. Ajastettu tehtävä ajetaan joka yö. Kun hankekortilla täyttyvät tietyt ehdot, voidaan hankkeen hankevaihe päivittää automaattisesti, esimerkiksi hanke voidaan siirtää takuuaikaan tai merkitä päättyneeksi.

Kohteen hankelistaus

 • Kohteen hankelistaukseen on toteutettu uusi käyttöliittymä. Valittavissa on samat sarakkeet kuin organisaatiotason hankerekisterissä.
  Kohteen uudessa hankelistauksessa käyttäjä pystyy itse valitsemaan näytettävät kentät.

  Hankkeita voi myös hakea eri hakutermeillä.

  Hankkeita pystyy hakemaan esim. hankevaiheen perusteella.

  Yksittäistä hankekorttia voi tarkastella samaan tapaan kuin organisaatiotasolla. Myös hankkeen tietojen muokkaaminen on mahdollista.

  Kohteen hankekorttinäkymässä näytetään samat tiedot kuin organisaatiotason hankekortilla. Tietoja pystyy myös muokkaamaan kohdetasolla.

Järjestelmäkortit

 • Kohteen järjestelmäkortit-moduuliin on toteutettu uusi käyttöliittymä.
  Järjestelmäkortit-moduulin uudessa käyttöliittymässä voi valita useita kortteja toimintojen suorittamista varten.

  Moduulin uusia ominaisuuksia ovat tulostaminen sekä korttilistauksessa että yksittäisen kortin näkymässä, useiden korttien poisto listanäkymässä, siirtyminen kortista toiseen yksittäisen kortin näkymässä, ja kohteen järjestelmäkorttien muutoshistoria.

Korjaukset

 • Tutkimuksen luonnosdokumentteihin ei pystynyt lisäämään suurta tiedostoa. Tämä on nyt korjattu.
 • Organisaation lokissa ”Käyttäjä kirjautunut projektille”-tapahtuma näytti vain oman organisaation käyttäjien kirjautumiset. Tämä on nyt korjattu niin että kaikkien käyttäjien kirjautumiset näkyvät.

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoimalla suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!