BEM-versiopäivitys (12.10.2023)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 12.10.2023. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset.

Muutokset

Uuden käyttöliittymän ylävalikkoon ohje-kuvake

  • Uuteen käyttöliittymään, joka on käytössä esim. kohdetasolla tutkimuksissa ja katselmuksissa, järjestelmäkorteissa sekä tilakorteissa, on lisätty ohje-kuvake. Kuvaketta klikkaamalla käyttäjä löytää ohjeet ja voi olla yhteydessä tukeen.

Hankerekisteri plus: rakennusten ääriviivat kartalle

  • Hankerekisteri plussaan on toteutettu ominaisuus, joka hakee rakennusten ääriviivat pysyvän rakennustunnuksen perusteella maanmittauslaitoksen paikkatiedoista. Rakennusten ääriviivat näytetään, kun käyttäjä tekee merkitsee hankealuetta karttaan tai tekee haun kohteen hankkeista.

Tarkastusasiakirja

  • Tarkastusasiakirjaan on lisätty uusi raportti. Tarkastusasiakirjassa oleva uusi painike ”Vie tarkastusasiakirja Exceliin” lataa koko tarkastusasiakirjan sisällön exceliin. Excelissä näkyy seuraavat tiedot: projektin nimi, tarkastusasiakirjan nimi, tulostus pvm, tehtävän nimi, alitehtävän nimi, ohjeet, tarkastusasiakirjan hyväksyjäroolit, hyväksytty, hyväksyjä, kommentit sekä dokumenttien nimet.

Korjaukset

  • Järjestelmään on tehty yleisiä tietoturvaparannuksia.
  • Uudessa käyttöliittymässä oleva ylävalikon kuvake, joka kertoo uusien ilmoitusten määrän, on korjattu.

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aiemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!