BEM-versiopäivitys (16.3.2023)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 16.3.2023. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset.

Muutokset

Kohteen tarkastukset

  • Kohteen tarkastuksista on julkaistu uusi käyttöliittymä. Kaikki näkymät ovat tehty uudestaan huomioiden asiakkailta saadut toiveet.

Kohteen listanäkymässä käyttäjä voi valita halutut kentät näkyviin ja listan sisältö voidaan viedä exceliin. Kaikki -välilehdellä näytetään kaikki ko. kohteen tarkastukset.

Listanäkymää voidaan myös tarkastella tarkastus kohtaisesti, jolloin käyttäjä voi valita tarkastuksen kenttiä näytettäväksi ja näin nähdä halutut tiedot suoraan listanäkymästä sekä viedä ne exceliin.

Yksittäisen tarkastuksen lukunäkymään on lisätty yhteenveto, josta nähdään mihin havainnot sekä jatkotoimenpiteet ovat kohdistuneet. Yksittäinen virhemerkintä korostetaan punaisella värillä, jotta ne on helppo löytää raporttia selatessa.

Tarkastuksen aloituksessa on huomioitu mobiililaitteet entistä enemmän ja nyt esim. puhelimella uuden tarkastuksen aloittaminen on entistä vaivattomampaa.

Näkymä, jossa tarkastuksen havaintoja tehdään, on myös uudistunut.

Määräaikaiset käyttöoikeudet

  • Määräaikaisiin käyttöoikeuksiin on tehty muutos, jossa päättyneet oikeudet näytetään omalla välilehdellä. Tämä mahdollistaa sen, että päättyneet oikeudet on helppo palauttaa niiden päättymisen jälkeen. Uusi toiminto on käytettävissä vain silloin, kun oikeudet haetaan kohdehaulla.

Päättyneet oikeudet näkyvät ”Päättyneet” välilehdellä, josta ne voidaan hyvin helposti palauttaa. Palauttamisen yhteydessä käyttäjä määrittää uuden oikeuksin päättymispäivämäärän.

Korjaukset

  • IFC-tiedostojen katselussa ollut ongelma on nyt korjattu.
  • Hankerekisterissä ollut ongelma, joka ilmeni hankealueen piirtämisen yhteydessä, on nyt korjattu.
  • Projektitasolla projektin asetuksissa ollut ongelma hankeliitoksen tekemiseen liittyen, on nyt korjattu.

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoimalla suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!