BEM-versiopäivitys (18.8.2022)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 18.8.2022. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset. Kuvaa klikkaamalla näet suuremman version kuvasta.

Muutokset

Palvelupyynnöt

  • Asetus, jolla palvelupyyntö liitetään tilakorttiin, voidaan nyt tehdä kohdetasolla. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sen, että tilan valitseminen voidaan ottaa pois yhdestä kohteesta, johon tilakortteja ei ole vielä saatu laadittua.

Kohteen kuvaus

  • Aikaisemmin kohteen kuvaus on näytetty kohteen etusivulla olevassa Yhteenveto -widgetissä. Nyt kohteen kuvaus on lisätty myös kohteen etusivulle, jotta käyttäjät joilla ei ole ko. widgettiä päällä, näkevät kuvauksen.

Tietoturva

  • Palvelun tietoturvaan on tehty yleisiä päivityksiä.

Korjaukset

  • Organisaation kansiomallien muokkauksessa tapahtuvaa tallennusta on optimoitu.
  • Organisaatiotasolla määräaikaisten käyttöoikeuksien lisäämisessä (organisaatiotaso -> Käyttöoikeudet -> Määräaikaiset oikeudet) oleva käyttäjähaku ”Hae käyttäjiä sähköpostin perusteella koko järjestelmästä” ei toiminut oikein. Virhe on nyt korjattu.

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoimalla suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!