BEM-versiopäivitys (21.1.2019)

BEM-palveluun 21.1.2019 asennettavan versiopäivityksen sisältö:

BEM-Projektit Beta: Dokumentinhallinta

Käyttäjäpalautteeseen perustuen asennetaan tässä päivityksessä dokumentinhallintaan muutos hakemistopuuhun liittyen. Jatkossa vasemmassa palstassa oleva hakemistopuu pysyy näkyvissä dokumenttien määrästä riippumatta. Aikaisemmin hakemistopuu jäi sivun yläreunaan ja näin ollen pitkä dokumenttilistaus aiheutti ylimääräistä sivulla siirtymistä.

BEM-Projektit Beta: Dokumentinhallinnan näkymä

BEM-Projektit Beta: Työmaapäiväkirja

  • Työmaapäiväkirjan raportin vienti exceliin
  • Pääkäyttäjän toiminto: Optimointeja hallinnan puolelle

BEM-Projektit Beta: Sähköpostiviestit

BEM-palvelusta lähetetään sähköpostitiedotteita eri tapahtumista (esim. uudet dokumentit ja projektit). Jatkossa linkkejä sisältävät projektien sähköpostiviestit viittaavat aina uuteen käyttöliittymään.

BEM-Projektit Beta ja BEM-Ylläpito: Uuden käyttäjän kirjautuminen sekä uuden salasanan asettaminen

Aikaisemmin salasanan asettamisen jälkeen on käyttäjällä ollut mahdollisuus siirtyä käyttöliittymässä projekteihin tai kohteisiin. Projektit on viitannut vanhaan käyttöliittymään. Jatkossa tämä valinta poistuu ja kaikki käyttäjät ohjataan uuden käyttöliittymän kirjautumissivulle.

Otamme vastaan mielellään palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoida suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!