BEM-versiopäivitys (21.11.2019)

BEM-palveluun 21.11.2019 asennettavan versiopäivityksen sisältö:

BEM-Ylläpito: Tutkimukset ja katselmukset

  • Jos huoneistoala ei ole käytössä, haetaan tieto omistettu pinta-ala -kentästä
  • Tutkimuksen tyyppi ja lähtökohta muutettu pakollisiksi tiedoiksi, jos kentät valittu asetuksissa käyttöön
  • Tutkimuksen toimenpiteellä muutettu nimi, kiireellisyys, toimenpiteen syyn kuvaus ja status pakollisiksi tiedoiksi, jos kentät valittu asetuksissa käyttöön

BEM-Ylläpito: Työmääräin

Tässä päivityksessä asennetaan uusi toiminto palvelupyyntöihin liittyen. Työmääräimellä voidaan lähettää toimeksiantoja ja työtilauksia sellaisille tahoille, jotka eivät ole BEM-palvelun käyttäjiä. Kun tunnistetaan palvelupyynnön olevan sellainen, johon tarvitaan BEM-palvelun ulkopuolisen tahon toimenpiteitä, palvelupyyntö voidaan muuntaa työmääräimeksi. Työmääräimen www-osoite lähetetään sähköpostilla ulkopuoliselle taholle, joka pystyy kommentoimaan ja kuittaamaan tehtävän valmiiksi ilman käyttäjätunnuksia.

 

Tutkimuksiin ja katselmuksiin sekä Työmääräimeen on tutustuttu 19.11.2019 järjestetyssä webinaarissa, jonka tallenne on katsottavissa Buildercom webinaarikanavalla:

 

Otamme vastaan mielellään palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoida suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!