BEM-versiopäivitys (21.12.2023)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 21.12.2023. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset.

Muutokset

Huoltokalenteri

 • Aiemmin Tarvittaessa-tehtävät jäivät huoltokalenteriin kuitattaviksi paketin päättämisen jälkeen. Jatkossa, kun paketti päätetään, kuittaamattomat Tarvittaessa-tehtävät poistetaan.

 

Takuut – Organisaatiotason asetukset

 • Asetuksiin on lisätty uusi valinta, ”Yleiskuvaukset-valinta pakollinen”. Vanhassa toteutuksessa yleiskuvaus oli aina pakollinen tieto mikä aiheutti hankaluuksia organisaatioissa jotka eivät käyttäneet yleiskuvauksia. Uusi valinta on nyt oletuksena päällä kaikissa organisaatioissa joilla on takuut käytössä. Halutessaan organisaation pääkäyttäjä voi kytkeä yleiskuvauksen pakollisuuden pois päältä jolloin takuulle ei ole pakko valita yleiskuvausta.

Takuut – Kohdetaso

 • Kohdetason takuunäkymään on toteutettu uusi käyttöliittymä. Käyttöliittymä sisältää pääasiassa samat toiminnallisuudet kuin vanhakin. Alla listataan joitakin uusia ominaisuuksia.
 • Voimassa olevien ja päättyneiden takuiden listaukset ovat uudistuneet. Taulukkokomponentti on vaihdettu, ja tämän myötä taulukon pystyy viemään Exceliin sekä valitsemaan haluamansa sarakkeet näkyviin.
  Uusi takuulistaus.

  Sarakkeiden valinta.
 • Voimassa olevan takuun muokkausnäkymässä käyttäjälle ilmoitetaan tallennuksen yhteydessä mikäli takuun päättymispäivämäärä on menneisyydessä ja takuu merkitään päättyneeksi. Tässä kohtaa käyttäjällä on vielä mahdollisuus peruuttaa tietojen tallennus.
 • Myös päättynyttä takuuta pystyy muokkaamaan.
 • Takuun muokkausnäkymässä tilakorttien valintaan on tuotu tilanumero-tieto jos se on tilakortille annettu.
 • Takuun lukunäkymässä projekti-tieto on linkki josta pääsee siirtymään projektin etusivulle jos käyttäjällä on oikeus projektiin.
 • Kohdetasolle on lisätty uusi listanäkymä, ”Takuiden toimenpiteet”. Näkymä listaa kohteen kaikki toimenpiteet päättymispäivämäärän mukaan, ensimmäisenä päättyvä toimenpide ylimpänä.Oletussuodatuksena näytetään kaikki kohteen tekemättömät toimenpiteet. Muita valmiita suodatuksia ovat viivästyneiden toimenpiteiden näyttäminen, valmiiden toimenpiteiden näyttäminen, sekä kaikkien toimenpiteiden näyttäminen.

Korjaukset

 • Työmaapäiväkirjan PDF-tulostuksessa havaittiin latausongelma suurilla työmaapäiväkirjoilla. Tämän toiminnon suorituskykyyn on tehty parannuksia.

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aiemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Toivotamme kaikille rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2024!

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!