BEM-versiopäivitys (22.2.2024)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 22.2.2024. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset.

Muutokset

Takuut hankekortilla

  • Mikäli organisaatiolla on projektin takuut ja hankerekisteri käytössä, hankekortille voi nyt valita käyttöön Takuut-osion kenttien valintadialogissa.Jos osio valitaan käyttöön, hankkeeseen liittyvät takuut näkyvät hankekortilla uudella Takuut-välilehdellä. Oletuksena näytetään vain voimassa olevat takuut. Taulukon riviä klikkaamalla pääsee kohteen käyttöoikeuksien puitteissa tarkastelemaan takuun tietoja tarkemmin.Myös päättyvät takuut voi valita näkyviin.Uusi välilehti näkyy kaikilla kolmella tasolla: organisaatio-, kohde- ja projektitasolla.

 

Organisaation takuut-raportti

  • Mikäli organisaatiolla on projektin takuut käytössä, Takuut-raportilla näkyy uusi hakuehto, Hankkeet.Käyttäjä voi hakea hankkeita hankenumeron tai hankkeen nimen perusteella, tai halutessaan tyhjällä haulla voi hakea kaikki organisaation hankkeet.Käyttäjä voi hakea takuita yhden tai usean hankkeen perusteella sekä rajata hakua muiden hakuehtojen perusteella. Valitut hankkeet näytetään hakuehtojen alapuolella.

Korjaukset

  • Organisaation pääkäyttäjän työkaluissa havaittiin ongelma luotaessa uutta käyttäjää tai muokatessa vanhaa. Tähän on tehty korjaus.
  • Määräaikaisten oikeuksien palauttamisessa havaittiin ongelmatilanne. Joissain tapauksissa oikeudet palautuivat mutta ilman määräaikaa. Tämä on nyt korjattu.

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aiemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!