BEM-versiopäivitys (26.10.2023)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 26.10.2023. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset.

Muutokset

Dokumentin merkitseminen suosikiksi projektin dokumenttienhallinnassa

  • Projektin dokumentinhallinnassa voi merkitä jatkossa yksittäisen dokumentin suosikiksi. Järjestelmä lähettää sähköpostia aina kun suosikkidokumentti päivittyy.

    Dokumentin saa merkittyä suosikiksi valitsemalla dokumentin ja tämän jälkeen klikkaamalla ”Aseta suosikiksi” -painiketta.

Työnkulku

  • Projektipankin työnkulku -toiminto lähettää jatkossa muistutuksia tarkastajalle sekä hyväksyjälle, kun organisaation määrittämä vuorokausiraja tulee vastaan. Jos haluatte ottaa muistutustoiminnon käyttöön, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Dokumenttien kommentointi

  • Projektipankin dokumenttienhallintaan on toteutettu ominaisuus, jolla voi kommentoida dokumentteja.
Dokumentin kommentointi aloitetaan valitsemalla kommentoitava dokumentti ja tämän jälkeen klikkaamalla Kommentit -painiketta.
Järjestelmä ehdottaa aina uusinta versiota kommentoitavaksi. Käyttäjä syöttää otsikon sekä kirjoittaa viestin, jonka jälkeen painaa tallenna-painiketta.
Lisättyyn kommenttiin voidaan vastata klikkaamalla vastaa-painiketta. Viestin lähettäjä voi poistaa viestin, jos kukaan ei ole siihen vastannut.
Dokumenttiin voi liittyä useampi eri kommenttiketju. Listanäkymässä nähdään kaikki ketjut, montako viestiä ne sisältävät, milloin viimeisin viesti on lähetetty sekä mitä versiota ketju koskee. Takaisin-painikkeella käyttäjä voi palata takaisin dokumentinhallinnan kansioon, josta käynnisti kommentoinnin.

Järjestelmän ulkoasun muutos

  • Järjestelmän ulkoasu on muutettu vastaamaan Buildercomin sinistä brändi-ilmettä sekä uusi logo on lisätty selaimeen, kun käyttäjä on BEM-palvelussa.
Sisäänkirjautumissivun ulkoasu on muuttunut vastaamaan Buildercomin uutta ilmettä.
Uusi ulkoasu näyttää tältä. Myös valikkorakenne on uusittu ja muutettu läpi palvelun samanlaiseksi.
QR-koodeihin on myös vaihdettu logo

Käyttöiät ja kunnossapitojaksot

  • Kun käyttöikiä viedään kunnossapito-ohjelmaan, viedään myös sellaiset käyttöiät joiden tekninen käyttöikä on jo ylitetty. Tällaiset käyttöiät lisätään aina kuluvalle vuodelle.
Kunnossapito-ohjelmaan on toteutettu uusi suodatin ”Näytä vain teknisen käyttöiän ylittäneet toimenpiteet”. Toimenpiteen kohde-sarakkeessa olevan yleiskuvauksen perässä on musta huutomerkki, joka kertoo teknisen käyttöiän ylittymisestä.

Korjaukset

  • Järjestelmään on tehty yleisiä tietoturvaparannuksia.

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aiemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!