BEM-versiopäivitys (27.4.2023)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 27.4.2023. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset.

Muutokset

Dokumentinhallinta

 • Dokumentinhallinta Plus-moduuliin on toteutettu uusia ominaisuuksia.
  • Sähköisessä tarjouspyynnössä tarjoajat voivat nyt lisätä alle 10 gigan tiedostoja.
  • Dokumenttien massasiirto-ominaisuus on toteutettu erillisenä sovelluksena. Voit lisätä useita dokumentteja projektiin kerralla sekä ladata projektista haluamasi tiedostot yhdellä klikkauksella. Aloita massasiirto kirjautumalla BEM-tunnuksillasi ja valitsemalla projekti Lähetys-valikossa.
   Luo kansiorakenne omalle koneellesi klikkaamalla ”Luo valitun projektin kansiot”-nappia.

   Kun kansiorakenne on luotu, voit lisätä dokumentteja omalle koneellesi luotuun rakenteeseen. Lisäysten jälkeen klikkaa ”Etsi muutokset”-nappia jolloin sovellus etsii rakenteeseen uudet lisätyt tiedostot. ”Lähetä muutokset”-napilla saat lisättyä tiedostot BEMin projektiin.
   Sovellus ilmoittaa kun tiedostot on lisätty projektiin.

   Lataus-valikossa voit ladata projektista haluamiesi kansioiden tiedostot omalle koneellesi. Valitse kansiot ja klikkaa ”Lataa valittujen kansioiden dokumentit”-nappia.
   Asetukset-valikosta voit vaihtaa projektia.

Kopiotilauksen tekeminen tarjouspyyntöaineistosta

 • Tarjouspyynnön tekijä voi nyt antaa tarjoajille mahdollisuuden tehdä kopiotilaus tarjouspyynnön aineistosta valitsemalleen kopiolaitokselle. Tarjouspyynnön tekovaiheessa voit valita kopiotilauksen käyttöön sekä syöttää tarvittavat tiedot.
  Valittu sarjamäärä määrittää kuinka monta sarjaa enintään tarjoajat voivat tilata kopiolaitokselta. Toimitustavaksi voi valita joko lähetin tai postin. Kopiolaitokseksi voi valita minkä tahansa aktiivisen kopiolaitoksen BEM-järjestelmästä. Oletuksena järjestelmä tarjoaa projektille valittua kopiolaitosta jos projektille on valittu vain yksi oletuskopiolaitos. Maksajan tietoihin syötetään projektille syötetyt oletusmaksajan tiedot. Jos oletusmaksajan tietoja ei ole syötetty, käyttäjän tulee syöttää tiedot itse.
  Kun kopiotilaus on käytössä tarjouspyynnössä, tarjoajan näkymään tulee näkyviin uusi Kopiotilaus-välilehti jolla listataan tarjouspyynnön dokumentit sekä lisäkirjeet.
  Dokumenttien alla näkyy valittu kopiolaitos sekä esitäytetyt tarjoajan tiedot. Tarjoajan on täytettävä puuttuvat tiedot itse. Toimitustapaa ei voi muuttaa. Tarjoaja voi tilata enintään niin monta sarjaa kuin tarjouspyynnön asetuksissa on määritelty. Tarjoajan tekemä kopiotilaus näkyy normaalisti kopiolaitoksen käsittelynäkymässä. Tarjoaja näkee tarjoajien tilaamat dokumentit tarjouspyynnön tapahtumalokissa.

Projektin aktiviteettiraportti

 • Projektin pääkäyttäjän työkaluihin on toteutettu uusi ominaisuus, aktiviteettiraportti. Raportista näet valitulta aikaväliltä projektin käyttäjien kirjautumiset projektiin, tehdyt kopiotilaukset, luodut tarjouspyynnöt sekä lisättyjen ja poistettujen dokumenttien lukumäärät per käyttäjä.
  Voit myös tilata sähköpostiisi päivittäisen tai viikottaisen aktiviteettiraportin. Päivittäinen raportti generoidaan joka yö, viikottainen su-ma-yönä. Tehdyn tilauksen voi perua samassa dialogissa.

Korjaukset

 • Kohteen tarkastusten listanäkymään organisaatiotasolla on tehty suorituskykyparannuksia.
 • Dokumenttien valinnassa tarjouspyynnön lisäkirjeeseen oli ongelmaa joissain tapauksissa. Tämä ongelma on nyt korjattu.

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoimalla suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!