BEM-versiopäivitys (28.9.2023)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 28.9.2023. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset.

Muutokset

 

Palvelupyynnöt Plus: Palvelupyyntöjen arvostelut-raportti

 • Raportteihin on toteutettu uusi palvelupyyntöjä koskeva raportti. Raportti on osa Palvelupyynnöt Plus-tuotetta. Raportin voi ottaa erikseen käyttöön organisaatiolle. Palvelupyyntöjen arvostelut-raportti helpottaa palvelupyyntöjen arviointia koostamalla arvostelut yhteen raporttiin. Kohdevalinta eroaa muista raporteista hieman. Kohteet näytetään alasvetovalikossa josta voi kerralla valita useita kohteita tai kaikki kohteet. Kohteita voi myös suodattaa. Raportille voi valita myös kiinteistösalkun kohteet tai sopimuksen kohteet. Raportin voi rajata koskemaan vain tiettyjä luokitteluja. Aikarajausta voi muuttaa.Raportti jakautuu kolmeen taulukkoon. Ensimmäinen taulukko listaa palvelupyyntöjen lukumäärät kohteittain: palvelupyynnöt per kohde, arvostellut palvelupyynnöt per kohde, sekä arvosteluprosentti per kohde. Alimmalla rivillä näkyvät kokonaismäärät/-prosentit.Toinen taulukko listaa palvelupyyntöjen arvostelut: tietyn pistemäärän saaneiden palvelupyyntöjen määrä kohteittain sekä kohdekohtainen keskiarvo. Alimmalla rivillä näkyvät kokonaismäärät ja kokonaiskeskiarvo.Kolmas taulukko listaa kaikki hakuun täsmäävät palvelupyynnöt jotka on arvosteltu. ”Raportoitavaa / Suorittaja”-sarakkeessa näytetään kaikki palvelupyynnölle lisätyt kommentit, tieto milloin ja kenen toimesta palvelupyyntö on kirjattu, sekä palvelupyynnön kuittauksen ajankohta ja suorittaja. ”Kommentti”-sarakkeessa näytetään palvelupyynnön arvostelun yhteydessä jätetty kommentti.

 

Projektin pääkäyttäjän työkalut

 • Kun projektin sulkeutumispäivämäärää muutetaan, muutoksesta lähetetään sähköpostia projektin hankevastaavalle (jos määritetty) ja organisaation asiakasvastaavalle.

 

Järjestelmäkortit

 • Järjestelmien järjestystä on muutettu. Nyt järjestelmät näkyvät suoraan sen perusyksikön alla, johon ne liittyvät.
 • Jos perusyksiköllä ei ole järjestelmäkortit-moduuli käytössä, järjestelmän lisäysnappia ei näytetä käyttöliittymässä.
 • Perusyksiköiden osat näytetään jatkossa aakkosjärjestyksessä.
 • Perusyksikköhierarkian voi nyt laajentaa ja sulkea kokonaan. Puun yläpuolelle on lisätty tätä varten napit ”Näytä kaikki” ja ”Sulje kaikki”.

 

Palvelupyyntöjen vasteajat-raportti

 • Kohdevalinnat pystyy nyt tyhjäämään valinnan vieressä olevalla painikkeella. Näkymään on myös lisätty ohjeistusta siitä miten raportin vasteajat lasketaan.
 • Raportin yläpuolelle tulostuu nyt yhteenvetotaulukko raportin palvelupyyntöjen lukumääristä.
 • Raportille on nyt lisätty sopimusvalinta. Kun sopimus on valittu, vasteajat lasketaan sopimukselle määritettyjä palveluaikoja hyödyntäen. Esimerkiksi jos sopimukselle on määritelty palveluajat arkisin klo 8-16, vasteajat huomioivat vain tämän aikavälin.

 

Sähköpostit kertakirjautumista käyttäville organisaatioille

 • Aiemmassa tiedotteessa kerrottiin muuttuneista sähköpostilinkeistä kertakirjautumista käyttäville organisaatioille. Sama muutos on nyt tehty uusien dokumenttien lisäyssähköposteihin, eli jos organisaatiolla on käytössä kertakirjautuminen, sähköpostien linkit huomioivat nyt tämän ja ohjaavat käyttäjän kertakirjautumisen kautta järjestelmään.

 

Tarkastukset

 • Jatkossa yhteenvetotaulukoissa ei näytetä Oikein-merkintöjä jos niitä ei ole pohjassa käytössä.
 • Oikein- ja Väärin-merkintöjen väripalkkeja on kavennettu ja värisävyjä hieman muutettu jotta tulostettaessa värit erottuvat paremmin myös mustavalkotulosteissa.

 

Korjaukset

 • Järjestelmään on tehty yleisiä tietoturvaparannuksia.
 • Huoltokalenterin Muutosloki-toiminto näkyi kohteen valikossa jos kohteella ei ollut huoltokalenteri käytössä. Nyt toiminto näkyy jos kohteen yhdelläkin perusyksiköllä on huoltokalenteri käytössä.
 • Organisaation kansiomallien hallinnassa vaiheen poistaminen aiheutti virheen. Tämä on nyt korjattu.
 • Tarkastuksen pohjakuvamerkinnän tallennuksessa Tallenna-nappia piti painaa kahdesti jotta merkintä tallentui. Nyt tallennus tapahtuu heti ensimmäisellä klikkauksella.
 • Kohteiden massaluonti päättyi virheeseen jos löytyi hallinnollinen kiinteistö joka liittyi jo kohteeseen. Tämä virhetilanne on nyt korjattu.

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aiemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!