BEM-versiopäivitys (29.9.2022)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 29.9.2022. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset. Kuvaa klikkaamalla näet suuremman version kuvasta.

Muutokset

Dokumenttien lukumäärät

  • Projektitasolla voi nyt päivittää yksittäisen projektin dokumenttien lukumäärät.

Raportointi

  • Palvelupyyntöjen tiedot-raportille on lisätty sopimuksen valinta. Valinta mahdollistaa vain sopimukseen kuuluvien palvelupyyntöjen tarkastelemisen.

Tarjouspyynnöt

  • Avoimen ja rajoitetun tarjouspyynnön tarjoajan rekisteröitymisnäkymään on lisätty ReCAPTCHA-tarkistus. Jotta tarjoaja voi rekisteröityä, ReCAPTCHA-tarkistus pitää läpäistä onnistuneesti.
  • Tarjouspyynnön luonti- ja muokkausnäkymässä on muokattu joitakin kenttiä ja muutettu oletusvalinnat tyhjiksi arvoiksi. Näkymään on myös lisätty ohjeistusta näiden kenttävalintojen tekemiseksi.

Tutkimukset ja katselmukset

  • Organisaatiotason näkymät on nyt päivitetty vastaamaan kohdetason näkymiä. Myös organisaatiotasolla voi valita listaukseen kenttiä näkyviin sekä viedä tulokset Exceliin.

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoimalla suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!