BEM-versiopäivitys (30.3.2023)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 30.3.2023. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset ja korjaukset.

Muutokset

Hankerekisteri

 • Hankekortin päivämäärien validointisääntöjä on muutettu:
  • Jos hankekortille on määritelty päätösvaiheita rajapinnan kautta, päättymispäivämäärä ei ole pakollinen.
  • Valmistumispäivämäärän on oltava aloituspäivämäärän jälkeen. Aiemmin valmistumispäivämäärän piti olla myös päättymispäivämäärän jälkeen.
  • Takuun päättymispäivämäärän voi asettaa samaksi päiväksi kuin valmistumis- tai päättymispäivämäärä, riippuen siitä kumpi päivämäärä on aiemmin. Jos kumpaakaan päivämäärää ei ole asetettu, takuun päättymispäivämäärän on oltava aloituspäivämäärän jälkeen.

Kohteen tarkastukset organisaatiotasolla

 • Organisaatiotason raportti kohteen tarkastuksista on nyt saanut uuden ilmeen kohdetason tapaan. Näkymässä listataan organisaation kaikki kohteitten tarkastukset sekä omilla välilehdillään tarkastukset tarkastuspohjittain. Organisaatiotasolla yksittäisen tarkastuksen näkymässä voi tarkastella tarkastuksen tietoja, ladata kaikki kyseiseen tarkastukseen liittyvät tiedostot (kuten kohdetasolla) sekä siirtyä kohdetason näkymään jos on riittävät oikeudet.

Projektin tarkastukset

 • Projektin tarkastusten asetusnäkymä on saanut uuden ilmeen. Toiminnot ovat samat kuin vanhassa käyttöliittymässä. Projektille on liitettävä tarkastuspohja ennen kuin sen voi ottaa projektilla käyttöön varsinaisessa tarkastustoiminnossa. Projektille luodaan sijaintilistat ja vastuutahot joita voidaan valita käyttöön tarkastuspohjille. Vastuutahoille liitetään yhteyshenkilöitä joille lähtee sähköpostia tarkastuksella havaituista puutteista.

Asetukset-näkymä:

Sijaintilistat-näkymä:

Vastuutahot-näkymä:

Korjaukset

 • Hankelajille asetettu lyhenne katosi kun tietoa tuotiin rajapinnan kautta. Korjauksen myötä hankelajin lyhenne ei enää häviä.
 • ”Luo jatkotutkimus”-nappi oli näkyvissä kohteen tarkastuksella vaikka yhdelläkään tarkastuksen perusyksiköllä ei ollut tutkimukset ja katselmukset-moduuli käytössä. Näkyvyys on nyt korjattu.
 • Projektin vastuuhenkilöksi ei voinut valita käyttäjää joka oli lisättäessä heti piilotettu yhteystietolistalta. Nyt tällaisen käyttäjän valitseminen onnistuu.
 • Projektitason Hanketiedot-widgetissä ei näkynyt hankevastuuhenkilön tietoja jos tieto oli tullut rajapinnan kautta. Nyt tieto tulee näkyviin.

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoimalla suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!