BEM-versiopäivitys (5.3.2018)

BEM-palveluun 5.3.2018 asennettavan versiopäivityksen sisältö:

BEM-Ylläpito ja BEM-Projektit Beta: Viestintä

Tässä versiopäivityksessä julkaistaan uusi toiminto, jonka avulla organisaation pääkäyttäjä voi näkyvämmin tiedottaa organisaatioon liittyvissä asioissa.

Käyttöliittymän oikeasta yläkulmasta löytyy jatkossa ikoni, jonka päällä oleva luku kertoo käyttäjälle lukemattomien tiedotteiden määrän. Kuvaketta klikkamalla aukeaa lista kymmenestä viimeisestä tiedotteesta. Listasta pääsee myös lukemaan kaikki julkisena olevat tiedotteet klikkaamalla Katso kaikki -painiketta.

Toiminto näyttää kaikkien organisaatioiden tiedotteet, mikäli käyttäjällä on käyttöoikeudet useampaan organisaatioon.

Keltaisella taustavärillä ja Buildercomin liikemerkillä varustetut tiedotteet ovat järjestelmätiedotteita ja ne esitetään aina listan ensimmäisenä.

Tämä toiminto korvaa Buildercom Oy:n tiedotteet- ja organisaation tiedotteet -widgetit. Toistaiseksi widgetit ovat kuitenkin käytettävissä.

Uusi viestintätoiminto löytyy käyttöliittymään oikeasta yläkulmasta. Kuvassa tiedotelista avattuna.

BEM-Ylläpito: Kunnossapito: Tilauskirje

Tilauskirje on nyt valmis ja käytettävissä. Toiminnolla kunnossapidon toimenpiteistä on mahdollista muodostaa tilauskirje palveluntuottajalle.

BEM-Ylläpito: Tilakortit:

  • Pääkäyttäjän toiminto: Tilakorttien tuonti excel-tiedostosta

Suorituskykyoptimointeja

Taataksemme vakaan ja nopean palvelun käyttäjille, olemme tässä päivityksessä tehneet useita optimointeja suorituskyvyn parantamiseksi, mm.

  • Kohde-, sekä sopimussalkun palvelupyyntölistauksen latausta optimoitu

 

Otamme vastaan mielellämme palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoida suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!