Toimitusjohtajan jäähyväiskirjoitus

Olen toiminut Buildercom Oy:n toimitusjohtajana 1.1.2011 alkaen. Reilun kuuden vuoden aikana rakentamisen ja kiinteistöjen ylläpidon tietojärjestelmät ovat kehittyneet huimasti. Aloittaessani toimitusjohtajana Buildercom Oy toimitti jo tuolloin palveluaan kaikille asiakkailleen palvelinympäristöstä tietoverkon välityksellä, olimme selkeästi edelläkävijä. Markkinoilla oli tuolloin vielä paljon asiakkaiden omille palvelimille asennettavia sovelluksia. Reilun kuuden vuoden aikana kaikki vakavasti otettavat toimittajat ovat siirtyneet toimittamaan palvelunsa tietoverkon välityksellä.

Tietoverkon ja päätelaitteiden kehityksen myötä palvelut ovat kehittyneet mobiilisti käytettäviksi. Tiedon on oltava saatavilla kaikkialla reaaliaikaisesti ja sitä on voitava hyödyntää erilaisilla päätelaitteilla. KIRA-alalle haetaan kasvua ja kannattavuutta digitalisaation kautta. Uskon, että palvelut tulevat kehittymään helppokäyttöisemmiksi ja niiden merkitys kiinteistö- ja rakennusalalla tulee entisestään korostumaan.

Jätän tehtäväni hyvillä mielin. Buildercom Oy on hyvässä kunnossa. Uuden omistuspohjan myötä palvelujen kehittäminen ja laajentaminen tulevat varmasti jatkumaan entistäkin tehokkaampana. Esitän parhaimmat kiitokseni asiakkaillemme kuluneista vuosista ja hyvästä sekä kehittävästä yhteistyöstä. Haluan myöskin kiittää työtovereitani ja koko työyhteisöä kuluneista vuosista; kanssanne on ollut mukava tehdä töitä.

Toivotan teille kaikille rakentavaa ja menestyksellistä tulevaisuutta.

Matti Luhtanen, toimitusjohtaja

 

Buildercom Oy:n johtotehtävissä vuodesta 2005 ja toimitusjohtajana vuodesta 2011 lähtien toiminut pitkän linjan rakennusinsinööri Matti Luhtanen siirtyi ansaitulle eläkkeelle 31.3.2017.

 

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!