NetShop

NetShop on palvelu, jolla myytävien ja vuokrattavien kiinteistökohteiden markkinointia voidaan tehostaa välittämällä tiedot koneellisesti markkinapaikoille.

NetShop

Myy tai vuokraa helpommin

NetShop-palvelun avulla Haltian Kiinteistörekisterissä olevan kohteen myynti- tai vuokrausilmoituksen teko tapahtuu ilman erillistä markkinapaikoille tehtävää ilmoitustietojen kirjoittamista ja ylläpitämistä. Palvelu helpottaa huomattavasti ilmoitusten tekemistä ja ylläpitoa sekä kohteiden myyntiä ja vuokrausta.

Kiinteistörekisteristä Internet markkinointiin valittu kohde ja sen liitetiedot siirretään automaattisesti NetShop-palvelimelle ja kohteen liitetietoina voi olla esimerkiksi valokuvia, pohjakuvia ja karttoja.

NetShopin-palvelun avulla kohteet voidaan välittää Internetissä oleviin markkinapaikkoihin kuten Oikotielle, Kauppalehden Toimitiloihin ja Vapaat Toimitilat -palveluun.

OMINAISUUDET

  • Automatisoidut myynti- tai vuokrausilmoitukset
  • Ei erillistä ilmoitusten laatimista ja ylläpitoa
  • Mahdollistaa useiden liitetietojen sisällyttämisen ilmoitukseen
  • Välitys internetistä löytyviin markkinapaikkoihin

Helpommin alkuun?

Asiantuntijapalvelut

Tietojärjestelmän käyttöönoton ei tarvitse olla vaikeaa – eikä kaikkea kannata opetella kantapään kautta. Asiakkuuksia hoitavat meillä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset, joten puhumme samaa kieltä asiakkaan kanssa.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita huolehtiaksemme palveluidemme helposta ja tehokkaasta käyttöönotosta kaikissa käyttäjäryhmissä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös johtavien alan toimijoiden kanssa kehitetyt toimintamallit ja menetelmät.

Lisäksi toimintatapaamme kuuluu, että jokaisesta asiakkaasta huolehtii oma asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaamme saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

  • Palveluiden tehokas käyttöönotto
  • Koulutuspalvelut
  • Jatkuva käytön tuki

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!