BEM-versiopäivitys (21.5.2020)

BEM-palveluun 21.5.2020 asennettavan versiopäivityksen sisältö:

Yleistä

  • Uusi BEM-järjestelmän käyttäjille suunnattu Tukiportaali on julkaistu. Tukiportaali sisältää käyttöohjeet ja viestintäkanavan Buildercomin asiakaspalveluun. Lue lisää.
  • Bugikorjaus: Aikaisemmin käytössä olleen moduulin deaktivointi ei ole estänyt pääsyä kaikkiin moduulin käyttöliittymiin. Jatkossa estetty.

BEM-Projektit

  • Projektin etusivun hakutoimintoon lisätty päivämäärärajaus. Päivämäärärajaus hakee dokumentin lisäyspäivämäärän perusteella.

BEM-Projektit: Sähköinen kilpailutus

  • Tarjouksen jättäjän käyttöliittymään lisätty ohjetekstejä vaadittavista toiminnoista.

BEM-Hoito ja huolto: Palvelupyynnöt

  • Uusi lomake palvelupyyntöjen jättämiseen ilman BEM-palvelun käyttäjätunnusta. Jatkossa on mahdollista luoda organisaatiotason URL-osoite, jonka avulla tilojen käyttäjille ei tarvitse ylläpitää erillisiä kohdevalintalistoja palvelupyynnön jättämistä varten. Uudella lomakkeella on hakutoiminto, jolla lomakkeen täyttäjä tekee kohteen valinnan hakemalla kohteen nimellä tai osoitteella.
  • Pääkäyttäjän toiminto: Palvelupyyntöjen asetukset: Ilmoittajalle lähetettävä lisätieto. Palvelupyynnön jättäjälle lähetettävän sähköpostivahvistuksen yhteydessä voidaan lähettää vakiomuotoinen lisätieto. Esim. ”Otamme palvelupyynnöt käsittelyyn kolmen työpäivän kuluessa.”
  • Bugikorjaus: Palvelupyynnön valmiiksikuittauksen yhteydessä ei ole ollut aikaisemmin valittavissa mahdollisia alikustannuspaikkoja. Jatkossa valinta mahdollista.

Otamme vastaan mielellään palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoida suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!