BEM-versiopäivitys (26.9.2019)

BEM-palveluun 26.9.2019 asennettavan versiopäivityksen sisältö:

BEM-Projektit ja BEM-Ylläpito

Vanhasta käyttöliittymästä tuttu puhelinnumeron asetusvaatimus laajentuu versiopäivityksen myötä uuteen käyttöliittymään.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla käyttäjä ohjataan omaan profiiliin tarkastamaan aikaisemmin asetettu puhelinnumeron. Mikäli numeroa ei ole asetettu, pyydetään käyttäjää asettamaan se.

Puhelinnumero on tärkeä yksilöivä tieto tietoturvan kannalta ja mahdollistaa myöhemmässä vaiheessa kaksivaiheisen tunnistautumisen. Kaksivaiheisen tunnistautumisen avulla voidaan korottaa BEM-palvelun tietoturvaa entisestään. Lisätietoa Wikipediassa: Kaksivaiheinen tunnistautuminen

BEM-Ylläpito: Tutkimukset ja katselmukset

Tutkimukset ja katselmukset -toiminto julkaistaan tässä asennuksessa.

”BEM-Tutkimukset ja katselmukset toimii tietopankkina mm. kiinteistön sisäilmaongelmille ja kosteusvaurioille sekä niiden estämiselle ja korjaamiselle. Työkalun avulla dokumentoit kaikki kiinteistöön liittyvät tutkimukset ja katselmukset ja jaat tiedon vaivattomasti kaikille niille tahoille, jotka tietoa tarvitsevat.”

Lisää alla olevasta artikkelista:

BEM-Tutkimukset ja katselmukset julkaistaan syyskuussa

 

Otamme vastaan mielellään palautetta näistä tai aikaisemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi tai kommentoida suoraan tämän artikkelin alapuolelle.

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!