BEM-versiopäivitys (3.10.2024)

BEM-palvelusta on julkaistu uusi versio 3.10.2024. Uusi versio sisältää alla mainitut muutokset sekä korjaukset.

Muutokset

BEM-Kiinteistötiedot

Kiinteistörekisteri

  • Kiinteistötietojen organisaatiotason Kiinteistörekisteri-toimintoon on toteutettu Excel-vienti. Excel-viennillä saat vietyä raportin suodatusehtojen mukaiset rivit Exceliin.

Käyttöaktiivisuuden seuranta

  • Organisaatiotasolta Raportit-valikosta löytyvä Käyttöaktiivisuuden seuranta-raportti on toteutettu uudestaan.
  • Raportin hakuehdot ovat samat, mutta käyttöliittymä on muuttunut erilaiseksi. Tuloksen lajitteluun on toteutettu uusi valinta ”Projektit”, joka mahdollistaa yksittäisten projektien raportoinnin. Raportointitaajuuteen liittyvää aikavälin valintaa on muutettu siten, että järjestelmä tarjoaa päättymispäiväksi aina edellistä viikkoa/kuukautta/vuotta riippuen siitä mikä raportointitaajuus on valittu.

  • Raportin tulos näytetään hakuehtojen alla. Muutos-sarakkeessa on huomioväri, joka kuvaa onko muutos ollut positiivinen vai negatiivinen. Raportin saa vietyä Exceliin klikkaamalla taulukon oikeassa reunassa olevaa xlsx-painiketta.

Korjaukset

  • Järjestelmään on tehty yleisiä tietoturvaparannuksia.
  • Joissain tapauksissa järjestelmä ilmoitti kumppanikäyttäjän lisäyksessä ”Ei sisältöä” vaikka järjestelmän olisi pitänyt näyttää teksti: ”Annetulla sähköpostiosoitteella löytyi käyttäjä, joka ei ole aktiivinen. Ole hyvä ja ole yhteydessä Buildercomin asiakaspalveluun tunnuksen aktivoimiseksi.” Tämä on nyt korjattu.

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä tai aiemmin julkaistuista muutoksista. Palautetta voi lähettää asiakaspalveluumme support@buildercom.fi

Muutoksista lisätietoja asiakasvastaavaltanne tai asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!