Miksi valita BEM-projektipankki?

Johda tiedolla –
6 syytä valita projektiisi BEM-projektipankki

Tehokas ja helppokäyttöinen projektipankki helpottaa rakennushankkeen toiminnanohjausta merkittävästi,
minkä ansiosta ammattilaiset voivat keskittyä omaan työhönsä, eli projektien johtamiseen.

BEM-Projektit on Buildercom Oy:n kehittämä tehokas pilvipohjainen projektipankki rakennushankkeiden tiedonhallintaan.

Buildercomin projektipankkiin dokumentoitu rakennushanke voidaan hankkeen valmistuttua linkittää automaattisesti myös kohteen huoltokirjaan, mikä helpottaa huoltokirjan laadintaa huomattavasti.

BEM-projektipankki macbookilla ja tabletilla. Projektipankki tehostaa rakentamisen projektinhallintaa.

1. Tieto käytettävissä

-Ajantasainen hanketieto aina oikeiden osapuolten käytettävissä

Kaikki hanketieto on turvallisesti yhdessä paikassa oikeiden osapuolten saatavilla. Mobiilin käyttöliittymän ansiosta katselet ja jaat tietoa millä tahansa laitteella juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Kaikista dokumenteista on aina ajantasainen versio saatavilla, helpottaen tiedonkulkua suunnittelun ja työmaavaiheen aikana.

Projektipankkiin dokumentoitu rakennushanke voidaan hankkeen valmistuttua linkittää automaattisesti myös kohteen huoltokirjaan, mikä helpottaa huoltokirjan laadintaa huomattavasti.

2. Helppokäyttöisyys

-Mobiilikäyttöinen ja selkeä käyttöliittymä sekä palvelun vaivaton käyttöönotto

BEM-Projektien selkeä käyttöliittymä, käyttäjäkohtaisesti räätälöitävät toiminnot ja tehokkaat hakuominaisuudet helpottavat oikean tiedon löytämistä ja nopeuttavat palvelussa liikkumista. Mobiilikäyttöinen ja selkeä käyttöliittymä tehostaa myös käyttäjien sitouttamista käytössä olevaan projektipankkiin.

Käyttöönottoprojektilla varmistetaan palvelun tehokas käyttöönotto kaikille käyttäjäryhmille. Kaikkea ei kannata opetella kantapään kautta – vältät monta turhaa työvaihetta ja saat nopeammin täyden hyödyn BEM-palvelusta.

Järjestelmään on valittavissa myös kertakirjautuminen, joka mahdollistaa käyttäjien kirjautumisen projektipankkiin ilman tunnuksia ja salasanoja.

Lisäksi käytössäsi ovat Buildercomin tukiportaali sekä asiakastuki puhelimitse ja sähköpostitse. Jokaiselle asiakkaalle nimetään myös asiakasvastuuhenkilö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakas saa täyden hyödyn hankkimistaan palveluista.

Tarjouspyynnön tekeminen projektipankissa
Tarjouspyynnön tekeminen BEM-palvelussa. Käyttöliittymässä on panostettu erityisesti mm. palvelun mobiilikäytettävyyteen.

3. Laajat toiminnallisuudet

-Monipuolinen ja tehokas projektipankki sekä mobiilitarkastukset työmaan laadunhallinnan tueksi

Dokumentinhallinta

Pilvipalvelupohjaisen dokumentinhallinnan avulla kaikki hankkeen tieto on yhdessä paikassa helposti käytettävissä. Voit etsiä ja jakaa tietoa helposti ja turvallisesti milloin vain, millä tahansa laitteella.

Työmaapäiväkirja

Sähköinen työmaapäiväkirja työmaan päivittäisten tapahtumien kirjaamiseen. Palvelu sisältää kattavat raportointiominaisuudet, joiden avulla seuraat työmaan etenemistä helposti ja vaivattomasti.

Tarkastusasiakirja

Sähköinen tarkastusasiakirja laadunvalvonnan dokumentointiin ja seurantaan. Tarkastusasiakirjaan merkitään työmaan laadunvalvontaan liittyvät tarkastustiedot. Tarkastusasiakirjaa voi täydentää BEM-mobiilitarkastuksilla.

Sähköinen kilpailutus

Kilpailutusaineistojen jakelut sekä tarjousten vastaanottaminen helposti ja luotettavasti sähköisessä muodossa. Sisältää tarjouspyyntöaineistojen koostamisen, aineistojen jakelun, tarjousten vastaanoton ja avaamisen, sekä tallentaa lokitiedot koko kilpailutuksen ajalta.

Kopiotilaukset

Kopiotilaukset jakelulistojen mukaan tai automaattisena tilauksena valitsemallesi kopiolaitokselle.

Erikoisurakkatoiminto

Paljon erillisiä aliurakoita synnyttävissä urakkamuodoissa voidaan perustaa aliurakoille omat alikansiorakenteet helposti urakkakohtaisina ja käyttöoikeusmäärityksineen.

Yhteystietoluettelo

Projektikohtainen yhteystietoluettelo projektipankin käyttäjistä.

Projektin mobiilitarkastukset

BEM-Tarkastukset

Rakennusprojektin tarkastukset suoraan työmaalla mobiililaitteella, ilman erillisiä sovelluksia. Valmiiden tarkastuspohjien lisäksi räätälöimme asiakastarpeiden mukaiset tarkastuspohjat projektien kaikkiin työvaiheisiin.

  • Mm. terve talo -tarkastukset, valvojan kierrokset, rakentamisen puutelistat, TR-, MVR- ja RR-mittaukset, sekä muut työmaan laatuun, puhtauteen ja turvallisuuteen liittyvät tarkastukset

Lue lisää projektin mobiilitarkastuksista.

4. Räätälöity tarpeisiisi

-Valitse juuri tarpeidesi mukainen kokonaisuus, etkä maksa turhasta

Räätälöimme juuri tarpeidesi mukaisen kokonaisuuden Buildercomin koko rakennetun ympäristön elinkaaritiedonhallinnan mahdollistavasta BEM-palvelukokonaisuudesta.

Mm.

Moniprojekti

BEM-Moniprojekti mahdollistaa ison rakennusprojektin jakamisen pienempiin projekteihin ja projektien hallinnan tehokkaasti yhdestä näkymästä. Moniprojektin avulla voidaan lisäksi linkittää projektit kohteisiin.

Pientyöpankki

Pientyöpankin avulla hallitset helposti dokumentointia ja saat talteen kaiken tiedon kiinteistöjen erilaisista pienistä kunnossapito- ja tilamuutostöistä.

Linkitys huoltokirjaan

Kun kaikki rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyvä tieto on samassa palvelussa, projektipankkiin dokumentoitu rakennushanke voidaan hankkeen valmistuttua linkittää automaattisesti myös kohteen huoltokirjaan.

Lue lisää BEM-palvelukokonaisuudesta.

5. Erittäin korkea tietoturva

-Projektisi tieto parhaassa turvassa

Buildercom organisaationa sekä tuottamamme BEM-palvelu täyttävät Kansallisen turvallisuusauditointikriteeristön Katakri 2015 ST IV -suojaustason vaatimukset. Katakri on viranomaisten auditointityökalu, jolla viranomaiset Suomessa arvioivat organisaatioiden kykyä suojata viranomaisen salassa pidettävää tietoa.

Järjestelmään on valittavissa myös kaksivaiheinen tunnistautuminen erityisen korkean tietoturvatason vaativille projekteille.
Lue lisää Buildercomin toiminnan laadusta.

Tietoturvan ylläpito ja kehitys on meillä jatkuvaa, ja tietoturvatyötä teemme yhdessä koko Buildercomin henkilöstön sekä asiakkaiden kesken.

6. Buildercom on sitoutumaton toimija

-Asiakkaanamme et sitoudu mihinkään ylimääräiseen

Buildercom on täysin neutraali, muista toiminnoista riippumaton toimija. Buildercomin projektipankin käyttäjät eivät ole sidottuja esimerkiksi tietyn suunnittelutoimiston tai kopiolaitoksen palveluihin.

Lisäksi olemme keskittyneet vain ja ainoastaan markkinoiden parhaimpien rakennetun ympäristön tiedonhallintaratkaisuiden kehittämiseen, mikä antaa meille parhaat mahdollisuudet kehittää palveluamme ja osaamistamme vastaamaan täsmällisesti asiakkaidemme tarpeisiin.

Järjestimme webinaarin BEM-Projektien uusista toiminnoista 16.4.2020. Webinaarin tallenne on maksutta katsottavissa webinaarikanavallamme.
Katso webinaaritallenne.

REFERENSSEJÄ

BEM-Projekteja on hyödynnetty menestyksekkäästi tuhansissa rakennushankkeissa.

SRV logo
Senaatti-kiinteistöt_logo
T2H logo
Väylävirasto
Metsä Group logo
Asiantuntija Jussi Tarvainen

Tilaa ilmainen BEM-esittely!

Täytä lomake, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä.