Vuosikatsaus 2022

Vuosi on tulossa pian päätökseensä ja on jälleen aika katsahtaa hetki taaksepäin.

Koronan kurittamien vuosien jälkeen maailmantilannetta on horjuttanut Ukrainassa käytävä järkyttävä sota, joka on vaikuttanut tavalla tai toisella meidän kaikkien elämään. Buildercomillakin asia on näkynyt, kun rakennus- ja korjaushankkeita on laitettu jäihin tai siirretty hamaan tulevaisuuteen. Venäjän hyökkäyssota on pääsyynä yleiselle kustannustason nousulle, jonka vaikutukset näkyvät myös Buildercomin toiminnassa.

Olemme kiitollisia, että työtä on kaikesta huolimatta riittänyt. Olemme saaneet jatkaa Suomen vahvimpien ja menestyneimpien yritysten joukossa ja palvella asiakkaitamme entiseen – ja toivottavasti jopa piirun verran parempaan – tapaan.

Kesällä teetetyn asiakastyytyväisyyskyselymme mainiot tulokset ilahduttivat myös kovasti. Ne kertoivat, että teemme paljon oikeita asioita, ja antoivat myös tärkeää tietoa siitä, missä meillä on mahdollisuus petrata. Suunnitelmissamme on muun muassa asiakaspaneeli, jonka tavoitteena on edistää vuoropuhelua ja osallistaa asiakkaat entistä vahvemmin palveluidemme kehittämiseen.

Vuoden aikana olemme kehittäneet ja tuottaneet uusia ratkaisuja asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Olemme myös tehneet aivan uudenlaisia aluevaltauksia toivottamalla konserniimme tervetulleeksi energiajohtamisen asiantuntijayritys Eneronin. Hiilineutraaliustavoitteet määrittelevät tiukasti monien asiakkaidemmekin toimintaa ja Eneronin asiantuntijuuden avulla pystymme jatkossa tarjoamaan fiksuja ratkaisuja energiatehokkaampaan kiinteistöhallintaan. Kestävällä pohjalla toimivan Suomen rakentaminen on varmasti yksi meidän ja asiakkaidemme tärkeimmistä tavoitteista.

Miragelin kanssa otimme myös askeleen eteenpäin sulautumalla yhteen parin vuoden tytäryhtiö-yhteiselon jälkeen. Tila- ja vuokrahallinta on siis aivan yhtä vahvasti osa perustekemistämme kuin kiinteistö-, rakennuttamis- ja ylläpitopuoli.

Peruutuspeiliin vilkaisun jälkeen suuntaamme nyt innolla katseet tulevaan. Tavoitteenamme on olla kiinteistönomistajan paras kumppani rakennetun ympäristön tiedonhallinnassa ja tämän tavoitteen eteen teemme kovasti töitä. Odotamme uutta vuotta, uusia avauksia ja erityisesti asiakkaidemme kohtaamista. Käyttäjäpäivät olemme päättäneet järjestää tällä kertaa Tampereella, tuttuun aikaan toukokuun alussa (4.-5.5.2023).

Kiitokset kuluneesta vuodesta yhteistyökumppaneillemme, asiakkaillemme sekä henkilöstöllemme – on ollut edelleen suuri ilo rakentaa Suomea kanssanne. Jatketaan tärkeää työtä myös ensi vuonna, nyt kuitenkin leppoisaa joulun aikaa ja hyvää vuodenvaihdetta!

 

Heikki Rouhesmaa, toimitusjohtaja


Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!