Buildercom Oy ostaa energiajohtamisen asiantuntijayritys Eneron Oy:n

Buildercomin palvelut monipuolistuvat entisestään, kun Buildercom Oy ostaa Eneron Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä muun muassa energiankulutus- ja kustannusseuranta tulevat osaksi Buildercomin palvelutarjoomaa.

Kiinteistöjen ylläpidon, rakennuttamisen ja rakentamisen tiedonhallintaratkaisujen toimittaja Buildercom Oy ostaa energiajohtamisen asiantuntijayritys Eneron Oy:n. Kauppa on solmittu tänään keskiviikkona 2.11.2022.

Yrityskaupan myötä valtakunnallisille markkinoille syntyy uusi, vastuullinen ja kattavasti kiinteistöalaa ymmärtävä palvelukokonaisuus, jonka avulla kiinteistöjen ylläpito ja hallinnointi on myös energiatehokasta ja kestävää.

– Asiakkailtamme on tullut paljon toiveita energiajohtamisen palveluista. Ratkaisuksi löytyi Eneron, jonka asiantuntijuuden avulla saamme nyt energia-, kulutus- ja olosuhdeseurannan osaksi palveluvalikoimaamme, iloitsee Buildercom Oy:n toimitusjohtaja Heikki Rouhesmaa.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Heikki Rouhesmaa, Buildercom Oy
heikki.rouhesmaa@buildercom.fi / p. 040 773 6472


Buildercom Oy on vuonna 2000 perustettu kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen tiedonhallintaratkaisuihin sekä tila- ja vuokrahallintaan erikoistunut yritys. Buildercomin päätehtävänä on auttaa asiakkaitaan kehittämään kiinteistö- ja rakennusalan liiketoimintaansa tehokkaammaksi ja kannattavammaksi informaatioteknologian keinoin.

Eneron Oy on vuonna 2011 perustettu energiajohtamiseen keskittyvä yritys, joka mahdollistaa energiatehokkaat ja terveet kiinteistöt tulevien sukupolvien parhaaksi.
www.eneron.fi

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!