Ajankohtaista

Myynti 040 450 3910    sales@buildercom.fi

Buildercom Oy ostaa energiajohtamisen asiantuntijayritys Eneron Oy:n

Moderni rakennus

Buildercomin palvelut monipuolistuvat entisestään, kun Buildercom Oy ostaa Eneron Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä muun muassa energiankulutus- ja kustannusseuranta tulevat osaksi Buildercomin palvelutarjoomaa.

Kiinteistöjen ylläpidon, rakennuttamisen ja rakentamisen tiedonhallintaratkaisujen toimittaja Buildercom Oy ostaa energiajohtamisen asiantuntijayritys Eneron Oy:n. Kauppa on solmittu tänään keskiviikkona 2.11.2022.

Yrityskaupan myötä valtakunnallisille markkinoille syntyy uusi, vastuullinen ja kattavasti kiinteistöalaa ymmärtävä palvelukokonaisuus, jonka avulla kiinteistöjen ylläpito ja hallinnointi on myös energiatehokasta ja kestävää.

– Asiakkailtamme on tullut paljon toiveita energiajohtamisen palveluista. Ratkaisuksi löytyi Eneron, jonka asiantuntijuuden avulla saamme nyt energia-, kulutus- ja olosuhdeseurannan osaksi palveluvalikoimaamme, iloitsee Buildercom Oy:n toimitusjohtaja Heikki Rouhesmaa.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Heikki Rouhesmaa, Buildercom Oy
heikki.rouhesmaa@buildercom.fi / p. 040 773 6472


Buildercom Oy on vuonna 2000 perustettu kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen tiedonhallintaratkaisuihin sekä tila- ja vuokrahallintaan erikoistunut yritys. Buildercomin päätehtävänä on auttaa asiakkaitaan kehittämään kiinteistö- ja rakennusalan liiketoimintaansa tehokkaammaksi ja kannattavammaksi informaatioteknologian keinoin.

Eneron Oy on vuonna 2011 perustettu energiajohtamiseen keskittyvä yritys, joka mahdollistaa energiatehokkaat ja terveet kiinteistöt tulevien sukupolvien parhaaksi.
www.eneron.fi