Case Helsingin kaupunki ja Terveelliset tilat

Terveelliset tilat -tietojärjestelmä otettiin Helsingin kaupungissa aktiiviseen käyttöön vuoden 2003 alussa. Aikaisemmin eri viranomaisten yhteenvetopyyntöihin on kulunut pahimmassa tapauksessa viikko, kun tietoja on etsitty papereista. Nykyisin Terveelliset tilat -tietojärjestelmä mahdollistaa yhteenvedon nopeasti ja vaivattomasti muutamalla hakukriteerillä. Järjestelmän käyttökokemukset ovat olleet erittäin positiiviset. Vuoden 2008 alusta Terveelliset tilat liitettiin osaksi Helsingin kaupungin käyttämää FacilityInfo (Pakki) –huoltokirjajärjestelmää.

Sari Hildén käyttää tietojärjestelmää päivittäin. Hildénin mukaan tietojärjestelmän yksi parhaista hyödyistä on se, että konsultit syöttävät tekemänsä tutkimukset suoraan järjestelmään, jolloin samalla hoituu tutkimusten arkistointi ja töiden kontrollointi helpottuu. Tutkimusten tiedot saadaan varsin yhdenmukaisina riippumatta tekijätahosta, kun konsultit syöttävät tiedot tietojärjestelmässä sovittuihin tietokenttiin.

Terveelliset tilat -tietojärjestelmä on käytössä Helsingin kaupungissa 313 kohteessa. Kohteisiin on tehty yli 600 erilaista tutkimusta, joten dokumenttien määrä on mittava. Tiedon hakeminen Tetin kautta on helppoa ja nopeaa. Aikaisemmin eri viranomaisten yhteenvetopyyntöihin on kulunut pahimmassa tapauksessa viikko, kun tietoja on etsitty papereista. Nykyisin Teti mahdollistaa yhteenvedon nopeasti ja vaivattomasti muutamalla hakukriteerillä.

 

Haluatko tehostaa kiinteistöjenne ylläpitoa tai vaihtaa ajatuksia siitä, miten Buildercomin ratkaisut voisivat helpottaa teidän arkeanne?
Jätä meille viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

"konsultit syöttävät tekemänsä tutkimukset suoraan järjestelmään, jolloin samalla hoituu tutkimusten arkistointi ja töiden kontrollointi helpottuu"

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!