Webinaari uusista tuotteista 9.10.

Syksyn webinaarimme aiheena on BEM-palvelun uudet tuotteet: BEM-Kulutusseuranta, BEM-Kiinteistötiedot Plus sekä BEM-Toiminnalliset muutostarpeet. Webinaari järjestetään keskiviikkona 9.10. klo 9.30-10.00.

BEM-Kulutusseuranta mahdollistaa jatkuvan seurannan kiinteistön lämmön, sähkön ja veden kulutuksesta. Kulutusseurannan avulla muutokset havaitaan ajoissa ja niihin pystytään reagoimaan nopeasti. Kohteittain tai organisaatiokohtaisesti tehtävä raportointi antaa tietoja energiankäytön tehostamistoimenpiteiden todellisista vaikutuksista.

BEM-Kiinteistötiedot Plus laajentaa BEM-Kiinteistötiedot -tuotetta. Helposti ylläpidettävät, ajantasaiset kiinteistösalkut päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Tietoja pystytään räätälöimään entistä asiakaskohtaisemmin, kun kiinteistöille on olemassa vapaasti muodostettavat tietokentät. Tietyt, halutut kiinteistötiedot voidaan nostaa kohteen etusivulle, josta ne ovat helposti ja nopeasti tarkistettavissa.

BEM-Toiminnalliset muutostarpeet mahdollistaa tilankäyttäjäjien muutostarpeiden hallinnoinnin tarpeesta valmiiksi hankkeeksi. Tuotteella voidaan myös laskea vuokravaikutus kustannusten perusteella ja raportoida laajasti eri asioita.

Webinaarin isäntinä toimivat asiakkuusjohtaja Anssi Saarinen sekä tuotepäällikkö Tuomas Vahtera.

Ajankohta: ke 9.10.2024 klo 9.30-10.00
Webinaari on maksuton.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN

Ilmoittaudu mukaan ma 7.10. klo 16 mennessä. Webinaaritallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!