Buildercom ja Enegia ovat solmineet kumppanuussopimuksen

Buildercom ja Enegia ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Yrityksillä on pitkä yhteinen historia sekä vahva näyttö siitä, miten palvellaan vaativia kiinteistöhallinnan asiakkaita, erityisesti kuntasektorilla.
Tästä esimerkkejä ovat Jyväskylän ja Lahden kaupungit.

Syntynyt sopimus vahvistaa yhteistyötä ja lähettää asiakkaille signaalin siitä, että Enegian ja Buildercomin yhteistyö syvenee, ja yritysten palveluiden yhteistoimintaan voi luottaa pidemmälläkin aikavälillä.

Kiinteistöjen operatiivisen- ja energiantehokkuuden kehittäminen vaatii huippuluokan tietojärjestelmätukea sekä koko joukon asiantuntemusta. Buildercomilta ja Enegialta löytyy näitä molempia, toisiaan täydentäen.

Kiinteistöhallinnan tietojärjestelmät eivät elä tyhjiössä vaan järjestelmien yhteistoiminta, integraatio, on välttämätöntä. Ratkaisujen yhteistoiminta mahdollistaa sen, että kiinteistöhaltijat voivat valita markkinoiden parhaat järjestelmät, jotka tukevat liiketoiminnan tarpeita myös pitkällä aikavälillä.

Buildercom ja Enegia täydentävät toisiaan kiinteistöhallinnan kentällä. Buildercomin BEM-palvelut tarjoavat huoltokirjatoiminnallisuuden lisäksi vahvan tuen rakennusinvestointien ja kiinteistöjen elinkaaren hallintaan. Enegian EnerKey-energiatiedonhallintajärjestelmä sekä energiatehokkuus- ja sähkönhankintapalvelut ovat markkinoiden kattavin yhdistelmä energiatehokkuuspalveluita kiinteistöjenhaltijoille.

Buildercomin strategiaan kuuluu tärkeänä osana liittoutua Buildercomin palveluita sivuavien oman alueidensa johtavien toimittajien kanssa. Kumppanuus Enegian kanssa sopii loistavasti tähän strategiaan.

Tämän yhteistyön ansiosta yhtiöiden asiakkaat voivat olla varmoja saavansa testatusti yhteensopivat ratkaisut sekä asiantuntemuksen, joiden avulla he voivat nostaa kiinteistöhallinnan tehokkuuden uudelle tasolle.

 

Enegia on yksi pohjoismaiden johtavista, riippumattomista, energia-alan-asiantuntijaorganisaatioista. Enegian EnerKey-järjestelmä on johtava energiatiedon- ja energiaprosessien hallinnan tietojärjestelmä. Järjestelmällä hallitaan noin 75 000 mittapisteen tuottamat kulutustiedot yli 13 000:ssa kiinteistössä.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!