Buildercom ja Miragel yhdistyvät tarjoamaan laajempaa tuoteportfoliota asiakaskunnilleen

TIEDOTE

Kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen tiedonhallintaratkaisujen toimittaja Buildercom Oy ostaa kiinteistöhallinnan tietojärjestelmätoimittaja Miragel Oy:n 13.03.2019 solmitun kaupan myötä. Miragelin työntekijät jatkavat tehtävissään ja osakkaat tulevat Buildercomin osakkeenomistajiksi. Yritykset jatkavat tuotteidensa kehittämistä ja ylläpitoa nykyisten sopimustensa mukaisesti.

”Saamme Buildercomin myötä laajempaa asiakaspohjaa palveluillemme ja voimme näin varmistaa kasvun ja kehityksemme tulevaisuuteen myös nykyasiakkaillemme”, toteaa Miragelin Olli Husgafvel.

”Miragelin palvelut täydentävät jo nykyisin kattavaa tarjontaamme avainasiakasryhmillemme. Voimme hyödyntää asiakasprojekteissamme vuosia jatkuneen yhteistyön tuloksia nyt suoraan uusien tuotteiden markkinoille tuomisessa. Tämä avaa molempien yritysten kasvulle uusia mahdollisuuksia”, kertoo Buildercomin toimitusjohtaja Heikki Rouhesmaa.

 

Miragel Oy

Miragel Oy kehittää kiinteistöhallinnon tietojärjestelmiä, jotka tukevat asiakkaidemme kiinteistöliiketoiminnan jatkuvuutta ja kehittymistä. Asiakkaillemme tuottamamme lisäarvo perustuu kiinteistöhallinnon perinpohjaiseen tuntemukseen ja kokemukseen sekä tietotekniikan nykyaikaisempien välineiden hyväksikäyttöön. Päätuotteemme on Haltia Kiinteistöhallinta tietojärjestelmä, jonka käyttäjäkuntaan kuuluvat niin kiinteistönomistajat kuin heille palveluita antavat yritykset. Haltialla hallitaan tehokkaasti ja luotettavasti kiinteistöomaisuuden arvot, tuotot ja kulut.
www.miragel.fi

 

Buildercom Oy

Vuonna 2000 perustettu Buildercom Oy on erikoistunut kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen tiedonhallintaratkaisuihin. Tarjoamme sekä yrityksille että julkisille yhteisöille SaaS-pohjaisia ohjelmistopalveluja toiminnan tehostamiseen.
Päätehtävämme on auttaa asiakkaitamme kehittämään kiinteistö- ja rakennusalan liiketoimintaansa tehokkaammaksi ja kannattavammaksi informaatioteknologian keinoin. Palvelujemme avulla asiakkaamme saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä sekä rakennusprojekteissa että kiinteistöjen hallinnassa.

 

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Heikki Rouhesmaa
+358 40 7736472
heikki.rouhesmaa@buildercom.fi

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!