Buildercom-konsernin Käyttäjäpäiviä vietetään Helsingissä 5.-6.5.

Buildercom-konsernin asiakastapahtuma Käyttäjäpäivät 2022 järjestetään Helsingissä 5.–6. toukokuuta. Käyttäjäpäivien ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu!

Muutaman vuoden tauon jälkeen tarve yhteiselle tekemiselle ja toistemme näkemiselle on kova, ja olemme enemmän kuin innoissamme päästessämme taas tapaamaan isommalla joukolla. Yhteiset kokemukset ja fyysiset tapaamiset toistemme kanssa antavat energiaa ja uusia ideoita, synnyttävät ja syventävät suhteita kollegoihin, sekä luovat mukavia yhteisiä muistoja.

Käyttäjäpäivät on loistava tilaisuus päästä kuulemaan kollegoidesi vinkkejä palveluidemme käyttötavoista, kuulla konsernin uudistuksista – kuten täysin uusista tila- ja vuokrahallinnan työkaluista, jotka ovat tulleet täydentämään Buildercomin kiinteistöjen elinkaaren tiedonhallinnan palvelukokonaisuutta – sekä paneutua yhdessä alalla puhututtaviin ajankohtaisiin teemoihin ja juhlistaa kevättä hyvässä seurassa.

Käyttäjäpäiviä vietetään viime keväänä avatussa upeassa hotelli Scandic Grand Centralissa Helsingin päärautatieaseman yhteydessä. Monipuolisen seminaariohjelman lisäksi pääsemme myös tutustumaan parhaillaan peruskorjattavaan ja juuri ennen Käyttäjäpäiviä avattavaan nykytaiteen museo Kiasmaan sekä viettämään iltaa Rake-salissa, joka on ihastuttanut juhlavieraita Helsingin sydämessä jo 1800-luvulta saakka.

Lisätiedot, ohjelma ja ilmoittautumiset

Nähdään toukokuussa Helsingissä!

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!