Buildercom panostaa kasvuun ja kansainvälistymiseen

Ceder Capital on ostanut enemmistön Buildercom Oy:stä sen perustajaosakkailta Tuula Pitkäseltä ja Juha Aspiselta. Tavoitteena on yhteistyössä yrityksen johdon ja perustajaosakkaiden kanssa jatkaa yrityksen kehittämistä nykyisellä toimialueella ja jatkossa myös kansainvälisesti. Yhteistyö vahvistaa Buildercomin resursseja ja lisää mahdollisuuksia panostaa tuotekehitykseen ja asiakasarvon kasvattamiseen.

Buildercom on perustettu vuonna 2000 ja se tuottaa kestäviä ratkaisuja rakennetun ympäristön tiedonhallintaan. Nykyisin yritys on johtava toimija Suomessa omassa kohderyhmässään.  Palvelutarjonta koostuu rakennuttamisen, ylläpidon ja omaisuushallinnan tiedonhallinnan palveluista. Yritys muodostettiin yhtiöittämällä Jydacom Oy:n internetpohjaiset liiketoiminnot ja nykyisin liikevaihto on 4 miljoonan euron luokkaa ja tiimissämme on 30 asiantuntijaa. Perustajat ja johtoryhmä jatkavat yrityksen vähemmistöosakkaina.

Juha Aspinen, entinen hallituksen puheenjohtaja ja pääomistaja, kommentoi: ”Olen innostunut yrityksen johdon mahdollisuudesta viedä Buildercom seuraavalle kehitystasolle yhteistyössä Ceder Capitalin kanssa. Meillä on jo useita merkittäviä asiakkuuksia Suomessa ja uskon, että tällä tavoin voimme jatkaa kasvuamme myös kansainvälisesti. Yhdessä uusien omistajiemme kanssa Buildercom voi luoda uusia mahdollisuuksia henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.”

Thomas Ramsay, Ceder Capitalin perustaja, kommentoi: “Buildercomin kohdemarkkina on hyvin houkutteleva. Kiinteistö- ja rakennussektorin yrityksillä on kasvava tarve digitalisoida ja strukturoida tiedonhallinnan prosessejaan. Buildercomilla on vahva asema Suomen markkinoilla ja kattava palvelutarjonta. Tämän lisäksi uskomme yrityksellä olevan mahdollisuuksia laajentua kansainvälisille markkinoille. Olemme innostuneita työskentelemään yrityksen johdon ja perustajaosakkaiden kanssa Buildercomin kehittämisessä tulevaisuudessa.

Buildercom
Buildercom Oy on kasvava teknologia- ja asiantuntijapalveluita tuottava yritys, joka toimii Jyväskylässä ja Vantaalla toimialueena koko Suomi.
Buildercom tuottaa SaaS-palveluna vastuullisia tiedonhallintapalveluita rakennetun ympäristön omistajille. Palvelumme auttaa asiakkaitamme säästämään aikaa ja rahaa sekä nostamaan omaisuutensa arvoa. Buildercomin taustalla on rakentamisen tiedonhallinnan osaamista jo vuodesta 1981. Asiantuntijatiimimme kehittää pitkäjänteisiä ratkaisuja ja palveluita yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Tulevat haasteemme liittyvät kansainvälistymiseen sekä BIM- ja mobiiliteknologioiden käytön voimakkaaseen kasvuun.
Tarkempaa tietoa palveluistamme ja meistä www.buildercom.fi

Ceder Capital
CCP Investment AB (“Ceder Capital”) on kasvuhakuinen ruotsalainen sijoitusyhtiö, joka sijoittaa positiivisen kassavirran omaaviin laadukkaisiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Ceder Capital, yhteistyössä teollisten neuvonantajiensa kanssa, pyrkii aktiivisesti myötävaikuttamaan yritysten kehittämiseen nopeuttaakseen niiden kasvua. Ceder Capital sijoittaa sekä enemmistö- että vähemmistöosakkuuksiin mieluiten yhteistyössä nykyisten osakkaiden, johdon ja henkilöstön kanssa.
Tarkempaa tietoa www.cedercapital.se.

Lisätietoja antavat:
Juha Aspinen, perustajaosakas ja hallituksen jäsen, Buildercom Oy, +358 400 643 098, juha.aspinen@buildercom.fi.
Thomas Ramsay, perustajaosakas, Ceder Capital, +46 70 657 3380, thomas.ramsay@cedercapital.se.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!