Buildercom panostaa ohjelmistokehitykseen

Ohjelmistokehityksemme sai kaivattua vahvistusta, kun elokuussa Jyväskylän toimipisteellämme aloitti kolme uutta työntekijää. Parantuneiden resurssien ansiosta ohjelmistokehitykseen perustettiin uusi tiimi toteuttamaan projektipankkitoimintoja HTML5-teknologialla.

Mitä mieltä nyt kuukauden talossa olleet tuore testausvastaava Kaisa Tolvanen, ohjelmistosuunnittelija Aapeli Poranen ja ohjelmistokehittäjä Veli-Pekka Oksanen ovat uudesta työpaikastaan?

”Buildercomilla on hyvä rento henki ja työtä tehdään yhdessä. Rempseä meininki ja hurtti huumori kuuluvat jokaiseen työpäivään. Uudet työkaverit ottivat meidät heti porukkaan mukaan, eikä yksin ole tarvinnut pähkäillä.” –Kaisa.

”Heti alusta alkaen on päässyt tekemään haastavia ja monipuolisia töitä: koodausta, testausta, back-endia, front-endia.. Ja työporukka on tosi mukavaa ja auttavaista.” Aapeli kertoo.

Uusi tiimi saa kehuja myös Veli-Pekalta. ”Kiva kun pääsee tekemään töitä tiimissä, jossa pyritään siihen, että kaikki pysyvät ajan tasalla siitä missä mennään ja että työn jälki on laadukasta, yhdenmukaista ja selkeää.”

Buildercomin ohjelmistokehitys työllistää tällä hetkellä 13 henkilöä, joista valtaosa työskentelee Jyväskylän päätoimipisteellämme.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!